iphone12/pro/max/mini自用討論區(4)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
果舖個價低出面成千蚊仲使乜壓你
係好在部機著到用得無穿無爛就照價收
你係洗機,唔係剷相

我都想set返3g,屋企收4g得一格
做咩itunes update唔到ios
上左12Pro Max
鏡頭係有改善,佢個0.5x 鏡頭係有用嘅
我見XS max 上左ios 14 係食電左, 加上用緊個5G plan 所以先唸住換

不過部機比以前重左,換之前試清楚

其它野都係咁用,雖然wifi 轉左AX, 不過用落唔覺有乜特別
呢排跌得好快
而家得$4400
有iphone 12 pro max 128gb藍色
可以低過原價放

https://t.me/ManIsRed
呢幾日我都見有現貨,但白色 藍色 pro max 256GB多。
謝謝分享 好似無咩大分別喎
XS MAX電池89%,而家換左12pro max 電量感覺多左一半,反應快少少,升級主要都係超廣角鏡同夜拍,之前夜拍唔夠光基本都唔使拍,而家
有冇人覺得12 mini個speaker D聲勁撚拆 機械聲好似啲50蚊街邊speaker既聲唔係好識形容 但差過部iphone X好多 係咪我問題
想買iphone mini 12, 見price.com 平成500蚊好吸引, 但又好驚黑店
個Wallet walk-in Apple store有貨
但送貨要等到24號
有無人用ip12上網有問題
我用緊12max 有時有信號 show 到係5G 但係就唔知點解上唔到網 要開airplane mode 再熄先上到 到底係ip 問題定csl 問題
個電話殼係Apple有冇得試帶?
你哋買咩Mon貼?
apple store全部殼掛喺牆,可以任試
福仁電子特賣城嘅 $29 淘寶倍思,又滑又清
用緊12,LTE都有同樣問題
無啦啦會收唔到,但屋企人同台用緊11冇問題
上面有巴打好似post左條外國link講呢個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞