iphone12/pro/max/mini自用討論區(4)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
有冇巴絲喺smartone訂pro?
要等幾耐
我去cwb果時話未咁快有mon換
係啊,佢都係咁講,話幫我mark低先,如果之後有需要嘅話就可以再book去換. 不過我之後先算,冇理由啱啱新機又走去換service unit
想問藍精靈係咪唔會幫你過資料?
想知係咪有個function 係直接機過機?
其實會既...
佢擺係到
你自己都識過架喇
基本野
不過佢個wifi都就係唔太快
起碼要2粒鐘
Dual SIM iPhone send SMS 係咪冇得揀用邊張卡 send?
Apple Store 唔係會用線過?
屌佢老母 影夜景耀光問題真係好嚴重
我發現睇wiki碌落去的時候
部12 會有1秒白字殘影
有冇人都係咁
開哂兩張卡之後,去message個到有得揀用邊個number send and receive
我唔見 Message 有得 set
setting入邊個message
呢個 iMessage setting, 普通 Single SIM iPhone 都有, 係適用埋 SMS?
應該唔關事, 以前 Single SIM iPhone 一向都可以 assign 第個 No. 收發 iMessage, 因為 iMessage 係經 Internet send, SMS 係一定要跟卡
音量鍵有問題換咗n機係咪即係翻新機?
我搵到答案了
SMS 係跟 Default Voice Line, 冇得另外 set 的, 要轉就要去轉 Default Voice Line
原來係咁 因為我另一張係clubsim旅行先用 平時連voice line都唔開
Smt得12現貨,下星期拎機但後悔了
有冇人有興趣?
有無師兄係由iPhone xs Max 轉 12 pro / 12 pro Max , 分享下值唔值得換機
有部iphone 12 pro max 256藍色 低過原價放出 可以即日交收
https://t.me/helloworldthatsuck
TST store 啱入手,加埋原廠皮套,手感
想問下 呀媽鐘意用8個size
買 12定mini好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞