Samsung 970 EVO Plus SSD 2TB 半價 (249.99USD)

982 回覆
27 Like 11 Dislike
3.2 g2x2
Orico劣評
買過4次野次次半年内陣亡
三舊水 玩住先,
之後我應該都會買樓上講個隻wavelink

又有問題想請教下,點解c driver 500gb嗰個write speed會慢過read一半,兩隻都係相同型號MP600 (500gb/2tb),(兩者都4K對齊咗已經,不過500gb嗰個唔係1024)

會唔會係windows有啲乜嘢要set呢?thanks
佢 web 有講頂多10 gbps

5950x + unify x570,但係點解會另外一條(唔係主系統ssd)write speed速度會有分別ge?
新mac 一係得TB3 40Gbps, 一係得USB 10Gbps
唔支援中間個20Gbps, 好頂引
係啊 所以企左係到
早一兩星期係到研究TB3盒,好貴,最平都6xx
你買個好少少usb盒都3,4舊水
Tb3差唔多啦
計返個比例感覺唔太抵je, 買條2TB SSD 2千幾,要額外用多1/3價錢去買多個盒黎用
6xx係邊隻
orico, acasis 都有出JHL6340 既TB3 2280盒
好似未有用新chipset既盒係市面流通
新chipset係咩chipset?
見人買我又買, 買完放左起度仲未用過....
原來500gb個write speed係得24xx,(個盒貼咗貼紙)無聊睇返個盒先見到係咁原來係正常
遲左追po而家amazon賣返299
都幾遲下 特價左差唔多成個月
Btw 擺到明年砌機先用
呢期砌機無貨 仲要食炒價
做黑衣即係點
搵個客服R 優惠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞