Samsung 970 EVO Plus SSD 2TB 半價 (249.99USD)

982 回覆
27 Like 11 Dislike
想問宜家老母版pcle4.0槽冇跟散熱片,得pcle3.0有跟,我又想將條m.2插4.0個位,有冇必要另外買散熱片裝落去(samsung 都冇跟)
網上話一用溫度起碼上到50-60度(冇heat sink)
有冇ching分享下?
ssd 70度以下都係正常溫度
使乜鬼加heatsink
今日到左
到左 made in 秦國
將3.0個個hs放去4.0
970 evo plus 唔加heatsink, full load 一定過70度
25號落單今日30號就送到
我24號落今日到
Estimated啫 , 我嗰張單都顯示預計12月4號先至到 , 話唔定聽日有驚喜
得一條m2槽,
想成個windows複製去新m2 ssd,
係咪要買個轉usb嘅盒

我26號落單,唔通聽日就收到
你可以用念力過資料嘅
有HDD或者足夠容量嘅USB手指都可以用嚟中轉
有冇人都係chicago等緊
原來起飛左
我隻 DS920+ 喺 29 號 22 點都起飛咗,但係要過十幾個鐘先 update status
24號落單
check 都check 唔到去左邊
垃圾嘉里快遞
ASUS nvme盒之前唔記得買 好在今日又有特價即買番
不過都冇月中果時咁平
不過連埋-10蚊holiday優惠 平過香港
巴打係咪都係呢塊?
https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/All-series/TUF-GAMING-B550M-PLUS-WI-FI
我都想知上面個條夠唔夠位加heatsink
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞