Samsung 970 EVO Plus SSD 2TB 半價 (249.99USD)

982 回覆
27 Like 11 Dislike
正常
唔係3940MB/s咩
好想買
但本身已經有2.25tb 用唔哂
問定先
如果拎去做 steam library
使唔使每插一次就scan一次,定一插就開得game
有排
咩叫插一次就scan一次
你插左唔係就一路keep住用架咩
預計最遲
正常應該唔會過1星期掛
因為屋企有兩部機用同一個steam account

唔識答
3940MB/s 你係講緊插底板?
我同巴打你係同一機
再問左一次CS佢話件貨去緊Fulfillment Center即係點樣
我見到Estimated delivery date 仲係12th Jan.
個CS係咁同我講係因為個地址係香港先寫12th Jan
明明呢家個Shopping page 都寫30th Nov送到香港
你想放external , 玩時先插?
9估:最好就set 死隻SSD 做一個driver letter (eg D driver), steam係同game既library都裝埋同一個地方, 唔好set windows 開機時steam autostart, 玩時先行steam, 應該冇問題.
between, 要求唔高既然game, 可以stream另一部機既game玩. 就唔洗裝兩個copy, 或好似你咁插黎插去
Thanks
我本身就係想入case
求解答
即係佢由某個倉運緊個去海外既倉
pack好再 create一張SF單
之送去SF到等SF安排返港

佢pack好自然會noti你shipped
不過改咗去自取櫃攞,費事送上門冇人收又拖幾日
即係佢將件貨交到順豐手上先叫shipped?
入case唔好搞咁多野, stream過去., 一係加多條.
想知壞左去邊到保養
三星好似得代理保?
竟然仲有貨

突然變左今日送達
根本唔係有平
而係香港賣2TB食水深
已經收到貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞