Samsung 970 EVO Plus SSD 2TB 半價 (249.99USD)

982 回覆
27 Like 11 Dislike
其實無保,撕走上散熱更好
https://www.hwcooling.net/en/should-you-remove-an-ssd-sticker-before-mounting-a-heatsink/2/

其實冇咩所謂
有貼紙同冇貼紙都只係相差2°C 唔足以影響佢既效能
想問下 1tb 抵唔抵買?
用samsung migration clone完boot唔到
有冇巴打知點搞
boot機個part 冇clone?
佢舊野應該係clone成隻
我冇問題
你有冇bios set 返boot drive
買多咗條970 evo plus 1tb 有冇巴打接收
原價1185出 可聽日交收
1185 都算係原價?

自己買的話唔計一堆coupon code
仲可以拎去換prime saving credit
定係你自己換完credit掉返出嚟
睇中另一部laptop冇額外位插 呃你幾十蚊credit咩
成功幫G14換咗, idle 都50度
有冇人知980 Pro抵唔抵買
我3點幾機 唔知係咪同你地同一班機呢
500gb 都係平得100蚊,好似一般般
反而我等緊sn850香港開賣
但係快好撚多喎
呢個優惠到幾時
Sn850同980pro 都係7000read喎
咁你咪自己買 我又冇拎槍指住人叫人買 都係問下有冇人想接
硬係有人衝出嚟
hk15 -15
app -15
reload - 10
禮品卡-10
hsbc -15
做黑衣 -10

追po 啦
App 同 HK15 冇得一齊用
gift card 係15唔係10
就當乜柒 promotion都食唔到
香港行貨賣緊2800
1800蚊 送到府上 仲想點撚樣
SSD就到左
但係個thunderbolt case用邊隻好
Wavlink最快但賣個人又話唔兼容有時detect唔到
其他又唔夠快得1900mb左右
有無巴打有介紹?
買左1TB,第一次用nvme m2(之前淨係用sata ssd)
今日終於有時間裝上機clone埋個windows過去
read 3500Mb/s, write 3200Mb/s 好爽
大b黎

下代7000MB/s read
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞