Samsung 970 EVO Plus SSD 2TB 半價 (249.99USD)

982 回覆
27 Like 11 Dislike
咁如果買嚟BT,係咪買返860 pro sata好d???
清出到包膠未
我也買了DS920+ , ram 可以加多大的?是否4G Ram?
SSD 最 cache 可否用兩條 500G ?
ok呀
Evo夠啦
你一日bt到幾多十tb
我都賣左隻860pro換隻1tb evo繼續b
遲啲咪再幾舊賣走 再換新
1tb MX500抵屌,連埋禮物卡
好似有寫550TB/yr
你唔超過個數好似都冇咩問題
我見2TB evo好似同香港買差唔多amazon 平2-300
B07TN2RX2K
用緊呢隻heatsink ,評價幾好
其實D m2 ssd真係會咁熱? 我冇check過平時打機run到幾多度 定係down野先係最熱?
屌 之前我走寶
佢有快閃 好似做到13xx
隻MX500無買到
我都想入多隻2tb放片only
我之前有隻6tb 7k2
噪到仆街 見呢度講抵先買
聽日夜晚先出到SSP
聽日再買
等包膠,好 struggle
連續read/write左幾個鐘
暫時未見有disconnect
快過用rog個舊
Read同M1 Mini內置差唔多
但係Write就得1400MB/s
你張2tb 隊到入去 wavlink 度?因為有人話雙面 ssd 太厚隊唔入

m1 好似話有 software 限住,用 type c enclosure 都係得5 gbps 左右

同埋wavlink 呢隻要windows更新 fw.....mac 好似無,所以我都諗緊邊度班部 tb 3的 wondows 機
970得單面
個盒雙面應該入唔到
M1限既係usb3.1 gen2無10gb/s
唔係tb3
岩岩望完
個firmware update完唔知有咩用
不過今晚可以試下update
本身想買 3.2 g2x2 個 enclosure.... 讀寫都1900 mbps... 但 m1 只得10 gb ps
買970 EVO PLUS 寄咗970 EVO嚟
我買左orico 個隻
但部mac 都係頂盡行到9xxmb/s
tb3 定3.1 g2 x2
定係普通3.1 g2....
月頭訂岩岩先上機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞