21/22 NON-JUPAS 專區 [3] 慎防伸手黨

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
等下就得
想問下報中大如果已有referee 會幫我交reference letter 係咪就唔洗填online recommendation form ?
唔該ching, 11:59前交錢statement都可以後補?
係 我見佢upload docs 嗰度due date 寫19/8
但盡快交好似好啲
見到啦唔該晒你 係2021年 但會快啲交了
係一份statement apply所有program?
想問下 hku 既support document 有冇話幾時deadline? 定係冇限時㗎
巴打知唔知support document 有冇話幾時deadline?
交完錢之後入去再睇寫住19/8
2021啊何
想問今年year2 報嗰陣係咪要拎year1成績去報?
推 我都想知
ys,year 2嘅成績再後補
我直接upload咗兩封reference letter上去
想問下各位ching 依嗰位係擺咩? personal statement?
Poly好似唔睇personal statement
想問下cu Public examination 個到我明明係係to be attempt個到填igcse,但係今日check 多次個陣佢同我將個igcse放左去上面 attempted and obtained 個到,想問呢個係咪正常?

仲有我依家先發現佢major/cause個位唔夠長填我個programme full name(填個陣我係用copy and paste),係咪要send email同佢講改返?

唔該哂各位
咁依嗰位可以擺咩
Thanks 咁都係year3先報但如果有幸轉到就得返一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞