21/22 NON-JUPAS 專區 [3] 慎防伸手黨

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
想問下有冇人知報non jupas嘅話 hkuspace嘅gpa最高要填4.0定4.3
唔可以up三份咩
寫first choice 如果驚就儘量搵番common ground~
好似之前有人打過去問 話個名錯咗唔緊要
你可以照upload新既 ,佢會計你latest個個 ,但係舊個份冇得删。
好 thank you!!
想問下cu hku 交左錢之後如果過左18號first round deadline可唔可以upload personal statement ,transcript 呢d資料? 定一定要喺first round deadline前upload佢地?thx !
推一推 應該係寫3.xx out of 4.0定4.3
想問下support document 有冇話幾時deadline?
唔該ching
我頭先喺CU嗰度submit咗個application 跟住轉左入去Credit card俾錢嗰個版面 但係唔小心彈咗出嚟之後我就入唔返去 佢而家一直話我In Progress咁點算
我都係
冇事啦 你等返半個鐘至一個鐘就可以重新入去
但唔係可以攞到4.3咩? cgpa會變番4.0?
咁個個填4嘅同時,你都可以選擇填4.3
我想問下點解我hku 個program choice 無得揀year3 嘅program
今日下午都係咁,之後等到夜晚又可以禁返去
中大係今晚23:59deadline定係聽日23:59?
hku 係咪今晚2359 dead?
點解見唔到有up support document既位
畀完錢先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞