「天穗之咲稻姬」有無人買咗?

948 回覆
49 Like 13 Dislike
而家卡咗响天返192
打隻龜同蚌扣得8, 90
利申等級52...
諗緊用唔用毒過咗先、過埋200層先算?
屌我 54 都卡 100
但係天樹除蟲太厭惡想清左佢先
60+已經夠打爆295
lv唔夠你只能靠晚餐食山豬+大吟釀

x95boss其實比x00難好幾倍
一般開荒都係小面具+龍狩衣
boss傷害實在太高,你唔可能一直貼身普攻比機會佢打你。佢所有飛刀你只能閃,輸出靠彈反飛踢&melee,然後飛燕片3下。如果飛燕果3下連1/5血都扣唔到,請老實回去種田farm天返宮upgrade裝備。
打完x95 boss,x00就同小怪冇分別

先上人權圖
其實我48 就已經磨過咗100, ching 用咩裝同枝魂?
其實我卡過190隻石丸, 後尾嬲得滯食吟釀(唔捨得食大)夜晚落場夾硬全攻符碌過咗
而家灶米啱啱先出穗, 有排等
不過呢灶米應該ok靚, 希望升到57級再砌過
暴陀螺 應該係撞d卒打boss?
再配2倍撞擊傷擊面具更加痛
1v1 無用
神木鏟+登鯉15級, 你會打開新嘅大門
前提要過天返100 可以洗八雲水晶
神木鏟點出?
直接整
八雲水晶+創世樹葉
八雲水精*2+世界樹葉*4+結之梅*15

打贏100層有龍之骨, 可以整天階劍/煉蛇鋼叉(我個人整咗天階劍先)
因為我整劍, 所以要盡力打到去115層天返宮洗狐面具+(115層物品掉落表比較少, 容易洗啲)
跟住返去100層洗八雲水精(一日一次)
最後整神木鏟
有冇手足玩完
想接貨
被車師
屌你粒秘藥材料有冇咁難出呀

每季至少去掘一次,第二十一年啦
金太果度冇呢把野整⋯⋯ 定係要有幾樣料先會出先?
你要有第一粒八雲水精先出
解探索度?
save load算啦
刷咗我百幾次
心諗都on9
我仲有天返宮同神樹未打晒,忍住佢先
試試升運氣值?
有人話有感覺易拎咗
想問下刷 100 層有咩有效率嘅方法?
成日打到佢就死,佢出招電光石火或者旋風圈秒我
最誇張試過過半血俾佢一野收皮
我著龍狩獵服, 再裝個唔回血加攻、渾身、連擊、力量枝魂
殘血嗰陣, 用多啲羽衣技游鬥, 睇準機會就用飛燕, 如果你有煉蛇水叉/狐面具+, 一擊可以過萬
飛燕xN, 無氣就走佬
完全唔用普攻/其他招
有冇裝採集時肥料機率+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞