「天穗之咲稻姬」有無人買咗?

948 回覆
49 Like 13 Dislike
問下先
巴打用邊張卡
咩card都係. 台灣paypal
但係台灣PayPal要台灣電話做認證 巴打識台灣friend幫你搞?
個post我開既
我都未買
steam有中文
利申買ed
味黏硬個盃好難種
賣得幾好希望DLC/第2集解釋埋d伏線

3位(初登場) Switch 天穗之咲稻姬
32906本(累計32906本)/マーベラス/2020年11月12日

7位(初登場) PS4 天穗之咲稻姬
22955本(累計22955本)/マーベラス/2020年11月12日
game實體好似賣到缺貨,可能下個禮拜會銷量大增
https://www.play-asia.com/sakuna-of-rice-and-ruin/13/70docx

呢度好似仲有實體,但3日後先到?其他鋪我問間間都無哂
得番d賣36x
唔洗驗,要驗架咩?我無驗
是但炒個地址就開到
我是但入左個電話,登入有叫我驗證,但我禁唔驗
一樣買到
而家除左南非,全部區我都買到
但美區好似淘寶買點抵d,但我信唔過
188無
佢係咪改咗制呀?我而家新註冊,佢會叫我入咗個台灣電話入去先,跟住send個驗證碼過嚟,要驗證咗先可以去下一步,直頭連其他資料都冇得填
我都想申請個台灣PayPal跨區買嘢平好多
我整左大約大半年啦,之前突然visa /mastercard買唔到美服歐服,我就醒水上網搵方法
機已爆
終於打完100層有一下衰on9企係度等佢起身比佢連combo打死
你點將倨台灣paypal link落 墨西哥 ac
佢彈咗「Código de error: 9001-1771」唔畀我連paypal
呢間廠原來唔係得閃亂
牧場物語未聽過
有幾個bug都係同個屎坑有關
刷道具獲得數,免消耗食晚飯都要先將道具掟落個屎坑再取消
食屎姬
仲可以防止食材過期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞