[葵青]- 青衣樓討論區

680 回覆
9 Like 46 Dislike
明翹匯交通同美景根本一樣共享,隔離架咋
直入I大
不過美景交通都係垃鬼圾
人地青衣其他地方有快車41A出旺角尖沙嘴
美景得條慢到嘔42A
過海車又垃圾得半個鐘一班
五點鐘尾班
去沙田又係半個鐘一班
88C堆小巴好似舊到行行下會自己散咁款
長宏好偏僻
我覆錯
以為講緊明翹匯
長宏唔清楚啦
其實你冇講錯
長宏仲僻過青衣南
曉峰園再入
偉景花園點睇?
長宏小巴上蓋上咗樓書咩?叫咩名?
好啦,但佢個海景應該好正
https://www.richitt.com/junctionofliutoroadandhangmeistreet/

項目是由宏安地產發展的分層住宅新盤,位於新界青衣市地段第192 號,於2019年5月獲批建築圖則。
寮肚路與亨美街交界項目 ((Junction of Liu To Road and Hang Mei Street Project) 屬單幢式設計,可建樓面面積約9.01萬平方呎。

巴打,應該係呢個樓盤,未有名,應該係今年預售樓花,有300個單位左右
東涌山卡啦冇得比
剩係東涌到青衣都要多10-15分鐘車程
主人房下面就係條軌
關窗完全冇聲
更加未試過震
你住低層?
灝景都有樓
講真除左翻屋企快d我鐘意灝景多d
https://ps.hket.com/article/2097199
「...單位面積約200至300平方呎,主打開放式戶....定價將參考同系the met系列項目...」

https://www.mpfinance.com/fin/dailyp2.php?node=1511551899373&issue=20171125
「...系列包括馬鞍山薈朗及薈晴、長沙灣薈悅、西營盤薈臻、紅磡薈點,實用面積由200至500方呎不等,均主打迷你單位...」

長宏個地皮其實好細, 佢都係起得一棟...唔會預大得去邊
海景起細位咁浪費? 上面永久海景
但啲街坊質素就差啲
以我估計得海隙
唔記得佢後面都望到船塢個邊
住青衣近地鐵返中環朝早一程機場快線$20爽過搭的士
5頁都冇人講青泰
靜得黎又唔駛同公屋白卡佬迫
42a平吖嘛,所以大把人buy
咩價位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞