我真係好撚鍾意香港.......香港波,不了。

352 回覆
232 Like 13 Dislike
咁都可以拉埋嚟講?

大家本身唔想咁多人鬧 支持佢 唔係因為佢好似美斯咁好波 係因為佢係香港少有可以外流嘅球員 大家希望佢學有所成 以後可以為港隊效力 所以希望大家係多啲鼓勵少啲批評

後來佢自己選擇做中國人 然後大家先反面 再去到上年加埋撐警嘅post 根本就冇可能會再撐佢
你唔撚睇咪唔好理囉 唔睇港超好威威
佢太小氧氣 就嚟窒息
馬會有得賭馬足包保大把人睇
要幾多粒啊,出聲啊
唔係斟酌應唔應該支持條木契
個問題係如果以前客觀地批評戴偉浚成班好似共產黨咁反鬧又話人係踩港撚,咩邏輯?
再對返依家試吓讚條矇眼仔一定俾人鬧真係幾諷刺
波台唔俾人講波 惡撚到
前面有巴打講得好啱
你唔支持 fine
但唔該唔好落井下石
歐陽耀冲同卓耀國都係啦
樓主勁25 出賣左妙sir fb
百幾人就不至於 三五百點都有嘅
你又吹大咗
港超平均入場都有九百、一千
好啲有二三千

雖然聯賽去到五六千扯紅旗都要數到去2017
過萬就一定要港隊亞冠了

所以點止10%呢⋯⋯香港個個球場都過萬座位咩
爆subway
你咁講,其實香港成個體壇,唔係得足球,都冇人留意㗎啦。

除咗體育,就連新一代香港嘅歌手,作家嗰啲,都冇人識㗎啦。。。
其實香港人對任何野都冇乜興趣,唔係得足球

但講到有大型甚至國際性比賽,作為香港人,撐返自己國家隊好正常啫。最大因素都唔關波唔波事,而係身份認同同埋歸屬感

咁當然,如果人人都可以留意多啲足球實好嘅,但我自己完全唔識睇波踢波就好難留意嘅,唯有希望平時睇開其他國家波嘅人可以關心下啦
Who fucking cares
足總腐敗,班主洗黑錢,唔係將支持港足,放大到支持香港
其實港超開賭我覺得真係可以搞旺返個場
同埋睇下飛馬會唔會好似當年咁有心搞啦

Btw 樓上隻Samsung 打手吠撚柒完未
其實自己鍾意邊樣野都可以留意下本土嗰班 鍾意文字咪睇下作家 鍾意音樂唔止主流 都有好多好好嘅地下音樂人

如果連自己文化都冇就好難講咩獨立
明明推廣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞