我真係好撚鍾意香港.......香港波,不了。

352 回覆
232 Like 13 Dislike
atv搞過.......

此處應有13哥.......
所以atv收撚咗皮就係咁解
香港球迷的心聲
自己唔支持本地波仲咁大聲咁自豪?
自乜鳩豪講事實又唔啱聽?
呢個世界仲有大把波係少人關注過港超
你覺得呢啲wfc聯賽係咪應該全部收皮?
利申:認真問
唔唔唔,入嚟擺低句「港超算鳩數啦」好威威
其實有入過場睇波就會知道入場睇波係一件好正既事,
雖則好多人都話香港波垃圾, 但佢地又真係有幾多人入過場睇過現場波
我親戚佢成家都鍾意睇波, 但當然都係睇外國波多, 幾年前我親戚一次新年帶屋企小朋友入場睇現場波, 睇完後佢同我講話個感覺好正,
佢話佢睇到既香港波既技術同戰術組織同佢睇外國波相差無幾,
佢冇諗到原來香港波都可以踢出咁既水準同戰術, 跟住佢又問我,
點解香港波對外國波時又唔多聽佢地有好成績....呢點其實我個人認為
係雙方節奏等級上既不同, 廢時離題, 總之希望大家都多啲支持本地波

Btw, 傑志 個超級後備公佈咗未 ??
超級後備 Brian Fok已在陣中!
港超世界第一 啱你聽未?
拎去打多兩次飛機早啲瞓
Nothing.
Everything.

sor...超級外援 先岩 ....
你睇下個post個topic啦,正正就他話撚緊你呢啲賤種啊,「我真係好撚鍾意香港呀
你地睇香港波為呢啲咋嘛

like完share完(sub不了)
最多打埋卡啦
咪繼續笑繼續wfc囉
香港人食撚屎啦成班勝利球迷平時就恥笑,到香港隊贏波同有政治議題嗰陣啲忽然球迷就衝出嚟扮好撐香港足球,之後又wfc繼續恥笑仲有咩水平低唔想睇,咁你咪唔好睇囉,有人攞枝槍迫你睇咩,仲要日日喺度踩,依家係咪香港隊搞到你輸錢啊屌你老母香港足球同廣東話一樣都係香港人condom,有需要嗰陣就拎出嚟,平時就睇唔起,仲講嘜撚支持本土鐘意香港
觀眾席只開放最多75%,想問吓平時入場人數有無超過10%
發覺天琦真係同香港足球一樣都係做condom,得閒就比人消費下咁
點解冰島可以,香港唔得?
我有多張波飛呀,一齊睇?
垃圾香港波不了
咪撚喺度問西方人點解支持BLM而對香港視而不見喇,人地黑人支持自己文化,將自身文化影響力擴大到其他階層,最後黑人文化融合咗入西方主流文化,先得以令佢地喺西方社會開始有話語權。香港人?外國都未睇你台戲就已經自己踩自己先啦,跟住就要求外國人幫你呢啲唔撚關自己事嘅人
個個留呢啲言嘅踩港撚都入場嘅咪場場多過7成5囉,同埋呢平時少人睇都好,港超都一撚定多過10%入場人數,入嚟踩港前好心做下功課先啦柒頭
港超一日無得係鹿會賭 邊有人留意

https://youtu.be/3l5nDtE9eMA?t=154
貼多次等cctai慚愧3秒啦
人地想睇天水圍飛馬都冇得睇......
忽然撐港唔係問題
平日唔睇港超都唔係問題
但你唔好政治議題期間撐完港隊平日又扮冇野笑鳩香港波踩鳩港超垃圾
真本土只有熱血公民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞