我真係好撚鍾意香港.......香港波,不了。

352 回覆
232 Like 13 Dislike
你睇研你幾撚賤骨頭,老母生你出嚟就係俾你入到嚟嬲屌
應該咁樣講,港超如果多人睇應該會好似馬超印尼超咁球場爆棚但係相信實力唔會高,俾人批評話廢其實的確冇錯
但係依家有幾個話唔可以鬧香港波垃圾,話就係踩港撚呢啲係咩道理嚟,北韓定係中共?
傻閪波台狗 你吠起上嚟嗰陣又癲又戇鳩
接觸都懶,一有位抽水就踩,真係好有道理喎
你都冇回應返我嘅問題然後講其他另一回事嘅嘢做乜?
講事實又打飛機呀?
事實就係有搞直播有收視
你自己玩jer仔就屈人打飛機
鬧有咩問題 你入過港超post 就知大家每場都會屌

但係 連睇都冇睇過 然後一嚟就留低句 港超算鳩數啦 咁算係點先
港足=condom
啱 港超收視好掂 直頭誇啦啦 滿唔滿意?
自己都未親身睇過 就話人哋係廢物 咁你又同未嚟過香港就話香港青年都係暴徒嘅大陸人有咩分別
唔係喎依家有幾個話鬧香港波垃圾就一定係踩港撚博出位忽然球迷
當然我唔知鬧嗰啲係咪為反而反啦
笑撚死 原來港超要收視好撚掂先可以存在
好心你算鳩數啦 定係要踩港超你先有辦法扯旗
邊個講過鬧香港波垃圾一定係踩港撚
呢個post本來就係講有班人 把口話撐香港 之後又唔支持本地足球個堆 之後有人入嚟咁搶口
好難唔覺得佢係對號入座喎

想鬧本地波嘅 歡迎本地波踢緊個陣 無論係入場睇波定睇東網直播 都可以入嚟本地波個post一齊屌 我哋無任歡迎
廢就要執左去呢個邏輯真係世界級
咁我突然都覺得藍絲講得好啱
大陸十幾億人你小香港得幾百萬邊夠打 執左去變香港省好過喇

咁搶口嗰位巴打一定係睇通哂無出過去遊行示威
著黑衫入場睇港隊啊,乜撚野紅衫啊?
https://lih.kg/1556608

黑衫呀,入啦柒頭

2020-11-07 -- : -- 晉峰 vs 冠忠南區
菁英盃分組賽B組 元朗大球場 15:00 $80, $30
好撚正呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞