我真係好撚鍾意香港.......香港波,不了。

352 回覆
232 Like 13 Dislike
睇得香港波都係弱撚智 仲要屌人唔撐 踢到屎咁老馮撐係咩
之後就討論有雞先家雞蛋先 唔撐就搞成咁
又身份勒索香港人唔撐香港波
啱啊,球員都唔識多過一隊,每隊踢法又唔知,又可以一句劈埋嚟話人地垃圾所以自己先唔睇
本身係河水不犯井水,你有你睇優良波,我有我睇垃圾波,不過好多時係先聊者賤,你搞我我咪搞返你自衛。
好多波真係免費都冇人去睇,2014年,我睇咗一場超好睇嘅丙組聯賽,電訊對油尖旺,有搞笑、驚險場面,節奏明快,又帶有本土文化色彩,可惜入場人數只有我一人。

唯有安慰自己,一個人租咗成嗰看台。

我識有波友成日話想睇香港聯賽,不過佢話收80,百幾太貴,有一次我咪去葵芳揾佢,順便帶佢去佢樓下睇丙組聯賽,場波係荃灣對大聯盟, 嫌貴呀嘛,呢啲低組別免費波, 都係香港聯賽啫 ,睇到你驚都得,嚇到佢標屎呀! 半場佢去咗廁所之後冇再出現過喇。
從來都唔係屌啲人唔撐
鐘意睇咩波係自己既事
屌既係個啲自己唔睇又要屌睇本地波既人

即係你呢種撚樣呀
唔睇咪唔睇囉
點解要屌睇既人係弱智?
你睇開咩波咁高智商咁把炮呀
香港人,功利主義者多,一啲冇成積弱雞同冇任何價值嘅嘢係唔會行埋去嘅,呢啲咁嘅人,喺香港四圍都係,係社會所謂主流,所以仲沉醉喺又廢又冇勢嘅香港本地波生活嘅人,會被好多所謂主流分子認定為有問題。

不過真係幾撚弱智吓,咁嘅閪波都睇,我都睇咗呢啲鳩波廿年,但好不幸未有白卡,你話係咪好唔公平?
香港人=支那種
唔好咁
人地要做埋呢啲柒野黎搵存在感
愛隊打決賽但過海都嫌遠嗰個收皮先
主要係想講有啲人羨慕外國點樣點樣抱怨香港點解做唔到
但一叫你身體力行做少少野就屌晒老母咁
唐文
for cctai
同意
同你諗法一樣
有人中意睇咪去睇囉
我都唔會阻止
只係我無興趣姐
就算10蚊張飛我都唔會入場
佢贏咗波我亦都唔會開心左
個league執柒左佢啦 有人睇㗎咩?
講到一個港超的球員都當你贏
頭先先係石門見到佢成家

今日

相信呢啲應該係人嚟。
洗乜理班cctai細蚊仔
影到我
你唔識係咪代表香港其他人一定唔識?咁你唔識咪唔識冇問題,正如你叫我up甲一嘅球員我都up唔出,但喺度咁撚威講出口,好proud of自己嘅無知?
真係一個都唔識
同埋咩係甲一?
香港唔係只得港超咩
咁你唔識咪唔識,留句咁嘅comment係咪想話樓主同你一樣唔識?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞