我真係好撚鍾意香港.......香港波,不了。

352 回覆
232 Like 13 Dislike
最簡單 了解下幾間大會 例如 東方 理文 傑志
各自嘅踢法 睇下精華都好呀

其實訓練日漸科學化 每日載住GPS操 再加上有超級外援 質素絕對無想像中咁差

把口話好撚鐘意香港但本地文化都唔撐 2047可能連港超都唔俾你開
以前都有睇 仲成日睇大埔同南華
但發生左足總挽留南華事件就無再睇
我覺得真係冇咩所謂,真係唔係個個都睇波,但就真係唔好睇都未睇過就話人垃圾,又話香港冇人踢波啦
開賭未
唔開賭無得搞
老老豆豆你一開賭 我包佢一定得
南華降班俾人挽留係0506
大埔升班係0607
有咩問題
sor冇野第一句睇錯左啲野
香港人都唔支持香港足球 垃圾
你on9
無啦啦引咩戰
不嬲都係屌有班柒碌無睇又要跟風踩
熱狗有邊樣唔屌
樣樣都驚不如樣樣都唔好做
好記南華喺決定性嗰場對公民嘅比賽,突然間多咗成倍人入場,證明香港波唔係完全WFC冇人理,球迷係會有,但只係佢哋未必會成日入場。

挽留呢樣嘢,我都估到,本身升降制,形同虛設,香港足球嗰個包皮環境,會咁樣玩,都理解。
屌咪屌有咩問題 驚畫面唔靚?
開賭唔一定刺激入場人數,因為現時賭,可以唔使入場,一機就可以走天下。我有好賭嘅同事,賭咗十年馬,只係入過一次馬場。我問佢,如果香港本土波合法投注,你會唔會玩吓?佢話一定會,不過佢話十蚊入場費先會入場,八十不了。

合法化後,最大得益,相信係收入多咗,有錢去搞吓青訓呢樣嗰樣,不過都要望吓,內部係咪腐敗不堪。
你全家生癌啦
自己入黎鳩吠成碌柒咁
上次你屌人恐懼撚都夠on9
今次直頭無邏輯咁鳩屌
最撚憎孫奶謙呢條撚屌
個名都柒過人,又同我是酸奶君同一家族
仲係黑腳,踢親邊隊都消失於港超
返去飲酸奶啦
賭但80都唔肯比
足總個班哂鳩氣啦 唔係留意開香港波
根本好小渠道會知道有咩波踢
你想人入場睇你都要推廣宣傳下
其實而家香港仲有幾多隊波
呢樣真
未睇過本地波都一樣可以唔使理據咁鳩屌
正如我話你老母做雞生花柳老豆早死條屍仲要畀屍蟲咬
都唔使識你老豆老母先講得出架嘛

我雖然唔認同你立場
但我誓死保衛你鳩屌嘅權利
會吸引啲可以買老人飛嘅阿伯,但如果80,100,呢嗰價對於要買成人飛嘅外客,係比較高,況且投注可以隨時隨地,坐喺茶記涼冷氣篤電話對佢哋嚟講可能仲爽皮,反正賭波嘅人,只係要結果,未必享受所謂過程,嗰80可能拎去投注好過。
上一次有現場觀眾的本地球賽已經是1月19日在斧山道運動場上演的港超聯,由愉園迎戰已退賽的佳聯元朗,蕭先生當時亦是座上客之一。他自言以往只觀看歐洲球賽,但近年希望支持不同本地文化,遂開始入場睇波。近日有網民在Facebook對本地球賽重開觀眾席的新聞冷言冷語,蕭先生坦言看在眼裡也不是味兒:「大家又說自己愛香港,但就算你對本地足球沒有興趣都不用說這些說話。現在有人肯投資本地足球都珍貴,大家都是很努力的有心人,所以就算不支持也不用『踩』。」
李健和好似仲有踢緊
「大家又說自己愛香港,但就算你對本地足球沒有興趣都不用說這些說話。現在有人肯投資本地足球都珍貴,大家都是很努力的有心人,所以就算不支持也不用『踩』。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞