【突發】攬炒團隊 同大家瘋狂狙擊螞蟻千億IPO!唔係要暫緩,而係「取消」上市!

1835 回覆
4530 Like 291 Dislike
我地唔係要佢「暫緩」,係直頭要佢「取消」!

講到咁勁我都好好奇到底咩料
老實講得封信又無REPLY
同民建聯成功爭取有咩分別
咁你點賠比我地呢班抽左既手足呀
定係一早當哂我地係手joke
關麵麵事多過關你地事囉
至少麵麵一早開晒po要屙煙
攪炒巴幾時成功爭取埋拜登當選
幫推
如果大家電郵俾你 你可以嘔番啲眾籌出來嗎?
未 send 就想有 REPLY 係咩玩法
拜登贏埋 你條撚樣仲未收皮寫封email 比侵啦 教佢點做 你條撚樣咁多屎橋呃錢
之前成功狙擊中共企業曠視科技(Megvii Technology)嘅40億港紙上市大計,攬炒團隊暗地裡都有份

今日美國總統大選, 攬炒團隊係咪都有份?
攬炒團隊係咪一早有計劃暗中幫拜登助選
爭取到biden 關唔關攬哥事?
呢3條友個email send唔到

系統找不到 richard.pu@tencent.com.hk 或該地址無法接收電子郵件,因此未傳送你的電子郵件。遠端伺服器的回應如下:
550 Mailbox unavailable or access denied

<ferheenmahomed@hkex.com.hk>: Recipient address rejected: User unknown in relay recipient table

The original message was received at Wed, 4 Nov 2020 GMT from 
   ----- The following addresses had permanent fatal errors -----
<Richard.Ashooh@bis.doc.gov>
    (reason: 550 5.7.1 Message rejected as spam by Content Filtering.)
   ----- Transcript of session follows -----
... while talking to [192.30.203.37]:
>>> DATA
<<< 550 5.7.1 Message rejected as spam by Content Filtering.
554 5.0.0 Service unavailable
咁你點賠比我地呢班抽左既手足呀
定係一早當哂我地係手joke
推爆
支持
我地唔係要佢「爆MAIL BOX」,係直頭要佢「一封EMAIL都唔敢收」!
問你怕未
齊齊send email
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞