【突發】攬炒團隊 同大家瘋狂狙擊螞蟻千億IPO!唔係要暫緩,而係「取消」上市!

1835 回覆
4530 Like 291 Dislike
就係睇完內文先見到邀功
如果你死都要幫中共集資,咁你就係我地嘅敵人,亦係香港民族嘅敵人。

原來祖迪哥你依家威到可以代表埋香港民族講嘢?
之前成功狙擊中共企業曠視科技(Megvii Technology)嘅40億港紙上市大計,攬炒團隊暗地裡都有份
Help
Push
Sending email!
咁draft email都要時間既 你自己睇下個email入面啲論據/資料搜集睇下係咪幾個鐘可以draft到出黎既貨仔 同埋見佢有quote埋exchange既guidance letter應該真係有搵lawyer幫手寫
攬炒巴做乜開分身覆人
閱讀拎U?
屌你老母 你憑咩代表香港人呀
阿仙奴贏曼聯1:0 好多波台手足暗地裡都有份
條友依家代表埋香港民族講嘢 勁撚癲
宜家係要炸爆金管局個email
迫佢取消呢一次螞蟻上市計劃
宜家係螞蟻主動推遲上市
如果係咁炸金管局個email
佢都係要做下野 睇下佢會唔會重新查螞蟻咁解
真係痴撚線,人地完全無字係邀功,只係想做多啲野都可以比人屈邀功,成篇野叫人send email無提過任何課金又話人呃錢,send email又話無用,可能無乜用架,好過無囉,一係你講個更有效既方法出黎囉

唔講仲以為借定錢點知上唔到求其揾個人黎發泄
直接落JUNK啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞