【突發】攬炒團隊 同大家瘋狂狙擊螞蟻千億IPO!唔係要暫緩,而係「取消」上市!

1835 回覆
4530 Like 291 Dislike
甴近平
#是我的團隊產生了作用
咁撚多5毛既 即係個post有用啦
推 and send email!
如果暫緩上市同停牌一樣,係無得拎返啲血汗錢走
我諗到時個個散戶都爭住要求螞蟻取消上市
推,攬炒佢
ching見你似真心比judy水唔屌你
佢暫停即係要由頭黎過即係你想要既取消
佢send去會令螞蟻爆炸不再存在?
聯唔聯send唔send已經唔係重點
係佢好似民賤聯咁拎credit
食相核突
唔係email既問題

你睇返內文佢話「其實,攬炒團隊同盟友一早已經準備好,狙擊螞蟻上市計劃」
當你話draft咗3星期啦 唔緊要呢樣我明
但係螞蟻單野嗰時都已經轟動 點解唔招股前3個禮拜就draft email叫人stop佢?而係佢今日話停啦 就突然話自己一直plan緊收佢皮?

其次就係一直以黎佢team風格都係有咩idea即刻出po叫人幫手做 呢樣我諗好多追開佢po既巴絲都知
之前成功狙擊中共企業曠視科技(Megvii Technology)嘅40億港紙上市大計,攬炒團隊暗地裡都有份

咁都唔叫邀功?咪撚盲撐得咁肉酸啦
你諗太多
呢啲信唔會落junk
攬狗吹水就叻。
姐係重點係 你要永久停佢上市既話

其實而家已經係第2步黎 第1步要做既係要佢招股嗰陣狙擊佢 但係佢第1步係完全冇講過野 而家就話其實我地plan咗好耐明白嗎
靠麵神關你咩事 出黎拎光環?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞