【突發】攬炒團隊 同大家瘋狂狙擊螞蟻千億IPO!唔係要暫緩,而係「取消」上市!

1835 回覆
4530 Like 291 Dislike
對唔住,㩒錯負評。
你得罪左好多財經台巴打
講到真係佢有份stop咁
我地連登仔同支共同聲同氣,一齊阻擊螞蟻上市
佢自己搞死自己個 A股 market
check清楚先俾佢上嘞
不論場外定場內 仲邊有人對 A股市場 有信心
推呀🙆🏻‍♂️
一千幾百係我地cctai手足成個月零用黎
我仲要淨係用現金抽,對我冇損失
一推
push
TUI
TLDR 版補充:
突然暫緩上市,係因為對家暫時分贓唔匀。我地香港人要趁機令對家知道:一直有人瞄住佢地黎狙擊

即使有美國大選做上市掩護,我地都做緊一連串狙擊準備工作。

圖、技術信件唔係一下子就爆到出黎嘅野

詳細說明:
大家可能奇怪,點解我地咁堅持送螞蟻最後一程。

螞蟻「暫緩」上市係中国內鬥嘅結果,中国要整治嘅係馬雲,唔係螞蟻集團。內鬥終有結束一日,情況就好似上年張曉明、王志民收皮,到最後港澳辦同中聯辦又係捲土重來。

我地今次發動金融攬炒,目的就係話俾呢個政權聽,美好日子已經過去,香港唔再係中共可以又食又拎嘅地方。

另外,我地亦都會打擊中共勾結美國基金佬嘅企圖,等「天下圍中」成為事實。

只要我地完全堵截到螞蟻嘅上市大計,呢間市值超過2萬億港紙嘅中共龍頭企業就會自動收檔。

更重要嘅係,過萬億投機資金會因為上市永久失敗而逃離香港,港股港匯受壓,增加港共政權打壓我地嘅成本。

我地要嘅唔係換本招股書咁簡單,而係要重奪返香港金融主導權。方法就係要發動一場你我都做到嘅金融制裁。

今次,我地專登搵專業法律團隊起草呢份詳細投訴信,指控螞蟻嚴重違反有關制裁嘅上市規則,有興趣嘅巴絲可以自己睇。

無論螞蟻係姓「国」定係姓「馬」,以後應該再冇嚟香港cap水依支歌唱。

之前成功狙擊中共企業曠視科技(Megvii Technology)嘅40億港紙上市大計,攬炒團隊暗地裡都有份,靠嘅就係大家一人一信有目共睹嘅成果。

連登:
https://lihkg.com/thread/1741398/page/1

信報:
https://www1.hkej.com/dailynews/articlePrint/id/2310844

我知道,依度有人入咗螞蟻金融所以不惜一切反對。喺度嚴正警告

以後唔好再入嗰啲擺明幫中国從香港抽水嘅計劃,因為我地團隊好可能會突擊出現狙擊,最好避免而被誤傷。

如果你死都要幫中共集資,咁你就係我地嘅敵人,亦係香港民族嘅敵人。

(當然,我地都好感謝麵神。過去三星期我地分析招股書嗰陣仲擔心緊失敗。全靠麵神加持,進度比預期更好)

光復香港 時代革命

最憎Ant
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞