【突發】攬炒團隊 同大家瘋狂狙擊螞蟻千億IPO!唔係要暫緩,而係「取消」上市!

1835 回覆
4530 Like 291 Dislike
佢地係攬炒巴既敵人,無資格做手足
麵神
唔太明
關你地乜事?
乜你認為有能力阻住到佢上巿咩?
大陸會聽你地話?
good job
推啊啊啊
推呀
cls,分析左招股書3星期,但最後撞手神撞到 ant 被中國要慶 postpone ipo, 之後沖出黎拎credit .

最正係多謝埋面神,成件事認真得黎又搞笑
Push
麵神被點名會唔會俾中共清算
send撚咗先算話之你哋死
其實你地知唔知自己send 緊email 比咩人?依家send email 嘅對象係港交所listing committee
https://www.hkex.com.hk/Listing/How-We-Regulate/Listing-Committee?sc_lang=en#collapse-9
入面有d 咩人?一係紅底,一係奶支嘅洋腸
即係話你地send緊email比一堆紅底嘅人
叫佢地唔好比螞蟻金服上市
順便比埋自己email address 一堆紅底嘅人,方便佢地日後搵返你
攬炒巴成功爭取螞蟻暫停上市
send email可以影響港股,仲可以反影響上去!
原來香港一直既抗爭嘅方法係錯嘅!
send email就可以解決問題!
我哋班手足就唔使有咁多犧牲!
都係攬炒巴背後做野
攬狗露底喇,投機者/政棍一名。
接近日日都有中資股排緊隊ipo. 只要有一間有阻滯,只需改下張poster 個日期 同 stock code ,又可以出post 拎credit .
麵神燈燈燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞