LIHKG 箍牙集中討論區 33

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
上面條友做乜鳩 窮咪唔好箍囉慳果一萬幾千
一係你做打手都做好少少啦屌
好多成功案例呀
撈得咁掂有原因既
幾先進呀
2021年都黎緊仲用呢啲口吻hardsell
呢個po冇人想知你架車 多咗
好行唔送
唔需要你分享 冇人想知你有幾窮/揸咩車
留意返呢度係 「箍牙集中討論」
我尊重你嘅選擇去smile direct club
希望你啲牙齒整得靚仔返
想問銅鑼灣黃醫生約consult通常幾時先睇到第1次
笑到我癲
箍牙post冇啦啦po部車上黎
介唔介意講下邊個醫生
想搵多幾個可以二次箍牙嘅醫生做consult
https://youtu.be/vcMI3aT8jLs

曬車可以去汽車台
做打手就專業啲,定其實係高級黑?
真心嘅就祝你好運,有簽一堆笠到落腳嘅文件?
https://stepaper.stheadline.com/article/171273131162465/要聞港聞-新式遙距配隱形牙箍醫生-或致牙齒壞死/示範

巴打⋯⋯萬幾當跌咗 唔爭在俾多少少去搵個牙醫consult下 箍invisilign 啦
可以呀 留tg
當初我冇介紹人 唔知有咩優惠 而且個時覺得自己個case唔複雜 好快決定箍
建議您可以consult多幾個再考慮
有冇人試過門牙墊高
真係好撚辛苦呀
後面大牙又咬唔到
食乜都冇味
講嘢又因為兩舊濕鳩膠搞到癡脷筋

仲要戴幾耐
我前日去完consult
果日唔會做x-ray,但姑娘同我做左3D screening
我嘴突 露牙肉
佢叫我打4粒骨釘
最後報價陶瓷牙箍55000+骨釘5000+retainer 5000
比我想像中平
但姑娘同我講下次去照X-ray 可以上埋上排牙箍
有冇人都係咁? 好似好快咁
我墊緊
係食麵咬唔斷,其他冇咩影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞