TXT(Tomorrow x Together) - Blue Hour 回歸討論區

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
吓你地唔覺得下圖個樣望落更後生咩
上圖雖然嫩但瘦到好憔悴
等緊你講解 你上次講完我由crown開始睇番
好痛苦個腦轉唔到

想講同然竣身同一個世代既我從來唔上連登 見連登有人講TXT我先註冊左ac
大家唔會咁得閒起底掛
我都係特登開個ac
終於見到香港moa好感激樓主
日本太多痴線飯好難頂
太顯都係要番啲肉
佢最高級既baby powder 香少左
宜家男人味重左
真呀好開心見到香港moa
我身邊啲朋友都唔睇idol 睇演員咋
啲upside down好有stranger things feel

((故事入面 好似yeonjun有啲欺凌者feel

跟住soobin,hueningkai, taehyun似一team咁 成日一齊)

好想快啲知道背後故事
+1

見到香港moa好感動
因為覺得好少見到人飯txt咁
真 俾人知飯細幾年嘅弟弟團好尷尬
主要係佢適合淺色頭髮 同埋佢特登食肥咗
太顯點都好睇
唔緊要 我同你一樣
當佢地精神年齡大過你就唔怕了
紅髮顯都好正
魔術師feel出哂黎
唔知佢哋最後個蝴蝶有咩意思
年下idol超級正
個種青澀美爆哂出汁
幻想一下姜姜用佢bling bling嘅大眼睛望住我
叫我nuna 哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
We lost the summer MV好正!!!!!!!
然竣簡直係換裝show咁 sleeveless最高!
soobin 漫畫化個度真係超qq
beomgyu最後個慕真係靚到令人吸了一口涼氣(physically
太顯就唔使講啦 全場最佳 造型超級fit
休寧髮帶同小捲毛carry得好好
好想同txt video call
見到video call佢地一齊做手勢個度笑左
然後txt第六人係33隻狗
跳舞場比較鐘意空礦啲個個
仲有拍攝角度應該係想模仿航拍 雖然非常型 但有啲暈
佢哋一齊玩既情景似幻想
我諗緊bts butterfly 個mv
透過鏡頭睇時 見到佢哋開心玩

但拎開手機時 佢哋又變返自己一個

同埋好似kai合埋眼幻想佢哋一齊既情景咁

佢哋跳舞個part雖然一齊跳
但最後出現蝴蝶((蝴蝶=假象?[我都唔太清楚

年下係最可愛的!
佢哋全部都可愛力大爆發
好佩服你地
我睇mv 全程係諗
yeonjun 好靚 soobin好靚 beomgyu好靚 taehyun 好靚
huening好靚 藍天個景好靚 全程花痴ing
合理,見到呢條msg就開始左佢地既故事
聽左好多次
下次想要挽手+bling bling眼睛+nuna
可愛的年下小狼狗 hhhhhhhhhhhhh
WUUAHHHH好正 我個心臟
其實我都要j佢哋個樣幾次先專心到睇劇情
今次啲衫 同頭髮造型都勁襯佢哋
補充埋taehyun個幕先
佢哋呢一幕都係幻象

因為taehyun飛機上面"tomorrow x together" 個 "together"係調轉左嚟寫

我係防彈個輩 真媽媽飯
身邊得army 話txt太嫩推吾落手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞