TXT(Tomorrow x Together) - Blue Hour 回歸討論區

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
喊左未
好可愛
好想知係真concept定佢亂噏
以前買過輝人隻solo 唔知係無貨定點
成個月先到香港
同埋依家肺炎 應該無咁快到
姜姜的確比較現實理性
BTW 呢段姜姜因為已經夠3個人講左真話
所以佢一定要講大話
我個人覺得 呢啲測謊機係睇個個人夠唔夠鎮定
姜姜除左拎新人獎喊得好勁之外,其他時刻都好沉穩
我諗姜姜就算吹到天花龍鳳 應該都會被判定真話

休寧呢張搞咩 點解塊面腫左咁
同隔離姜姜好大分別
睇左官網
除左泰羅nim 全部過180
好心佢早d訓 再吾訓無得高
有無諗過係松鼠太袖珍 寧寧係正常size
未來183!
姜姜真係越黎越靚仔
之前紅髮靚到o哂嘴
今次金髮又刷新左顏值巔峰
樓主頹左 等心情好番先再po
雖然我唔青春,但太顯都係我青春
我今日收到碟啦 R版中哂太顯bb
崔然竣個口大到hahahhaaha
왜ㅐㅐㅐㅐ
真係concept既話都好勁,以一個18歲既少年黎講
taehyun真係好乖
成班圍住個爐阻住姨姨做野 佢聞完菇就好乖返去坐定定
跟住個個準備搶肉 佢仲陪緊切菇個姨姨傾計
醒唔醒目係佢地啲日常應該都睇得出
姜姜性格沉穩 所以做野起黎好安全感
雖然翻車過幾次 最鐘意睇姜姜翻車
同姜姜可靠形象最相反應該係杋圭 成日見佢倒瀉野咁
真心覺得姜姜似圭圭嘅哥多啲
BTW 大哥line入邊 比較可靠應該係竣仔
竣仔反應力應該係最強 然後要用腦嘅game都玩得好厲害
不過偶爾會犯傻
忙內們想法成熟啲 姜姜和Kai一組基本上必贏
然後剩低嘅兩位崔氏玩game起黎 真係差左啲
仲有忙內佢地唔知點解成日睇埋啲冷知識
姜姜的確比較沉穩
姜姜做男朋友應該超正
平時可靠到爆 偶爾會毒舌一下
但又會挽下隻手 so 甜美
樓主聽完首blue hour
心情谷底反彈
媽媽覺得5個都好靚仔😤
得意小朋友
https://youtu.be/XkOXpHKpnI4
憤怒ver.
姜姜好日劇風
huening 似係打機撞到啲雷到爆嘅隊友
soobin 唔好意思 太好笑 個三個yayaya
https://youtu.be/dS2xMuoWODI
迷之微笑ver.
咁好彩中哂大顯
我都到咗貨但仲未有時間去收碟
成日吾係整親眼就整親手

papago翻譯:

MOA們 我是太現!
不是別的,而是今天在'M COUNTDOWN'放送之前,有想跟大家說的話,所以這樣留言。 我們迴歸已經3天了,爲了儘快見到MOA們,在準備拍攝綜藝節目時不小心碰到了,右手小指骨頭出現了裂痕。 醫院說"只要維持得好,沒有副作用,會好起來的"。 但是爲了儘快貼好,需要戴上護具,所以暫時應該戴上護具站在舞臺上。 登上舞臺本身沒有問題! 所以我們MOA們不用太擔心! 我沒事! 反而我覺得我能夠盡最大努力站在舞臺上就已經很感謝了,在應該愉快地開始的時候擔心了,對不起成員們和MOA們。 儘量注意恢復,馬上和健全的右手一起回來!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞