TXT(Tomorrow x Together) - Blue Hour 回歸討論區

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
Run away又係得the show一位,屌
唔明Bighit點解唔揀九月cb,就算冇音中,另外五個台都可以攞到三四個
總結黎睇
班細出道個時timing最好
之後總會撞大勢團
943同一日正撞nuest love me
cysm同週nct
553同日正撞twice
同週撞就好正常 慘在同日撞 被勁啲個團吸哂熱度
諗起19年有團出道同boy with luv同一日
仆直左
9月回歸太蝕
成績又唔累積得耐
遲少少回歸
成績累積到出年架 著數啲
TOMORROW X TOGETHER, Blue Hour_Dance Break Ver. (투모로우바이투게더, 5시 53분의 하늘에서 발견한 너와 나) [THE SHOW 201103]
https://youtu.be/i_tnzGJe--I

TOMORROW X TOGETHER, We Lost The Summer (투모로우바이투게더, 날씨를 잃어버렸어) [THE SHOW 201103]
https://youtu.be/0ew64hOBy44
TOMORROW X TOGETHER(투모로우바이투게더), THE SHOW CHOICE! [THE SHOW 201103]
https://youtu.be/8NI53pVhcCw

BlueHour1stWin
yeah
我都會睇唔起the show d 獎不過撞twice都難搞我真係祈求音銀有獎 另外兩大台twice拎都得
杋圭扮然竣扮上癮好好笑
The Show係米比較窮
場景同分鏡都幾有改善空間
真係靠佢地靚仔救返
佈景呢啲係公司出錢
大黑都唔想放太多錢係the show
放m台,音銀,人歌仲好
原來係咁
質量突然吾同左嚇L親我
bq真係好得意
但係有時又有啲憂鬱咁
佢識得叫kai吾開心要同人講
希望佢自己都係
小朋友開心我地就開心
崔秀彬走音係咩料 超得意囉
以依家fansbase 覺得music core同人歌仲有啲難度 要yt views同音源夠好先上到後補
集氣今個星期music bank可以攞到
唔會la,音中今個星期一定係防彈,音源太好喇
其實都係音源
希望txt打好個音源口碑
943個次唔爆真係可惜
現加有好多變左youtube節目
但都希望上到啲出門嘅電視節目
主要係擴闊人脈 可能係綜藝被mc賞識
好似當年曹路上radio star 被金九拉當契女咁 之後勁多節目請佢去
我睇番上年idol room defcoon幾鐘意姜姜㗎 仲諗住可以做下助理 一日小主持咁 點知冇左idol room
現加有好多變左youtube節目
但都希望上到啲出名嘅電視節目
主要係擴闊人脈 可能係綜藝被mc賞識
好似當年曹路上radio star 被金九拉當契女咁 之後勁多節目請佢去
我睇番上年idol room defcoon幾鐘意姜姜㗎 仲諗住可以做下助理 一日小主持咁 點知冇左idol room
beomgyu真係好q

本身係因為大哥留意txt
點知睇睇下綜藝 變左飯beomgyu

佢好多時都 好嬲打 好好笑
但又唔會令人捨得打佢

(to do傳炸彈game,佢堅持咗拎某張卡而不停挑戰到腳痛)

(showcase受傷時,佢堅持住)

I love beomgyu
冧番起之前943杋圭同然竣扮偶然發現的一天 佢個滴滴滴滴滴真係好好笑
啲"滴滴滴滴滴滴"有聲既

Taehyun扮拉小提琴個part都笑死
"what should I choose ~
wow baby~"
覺得kai係真心膠
但beomgyu係為左哄大家開心去扮膠
睇cb倒數佢寫好多野比兄弟
內心都幾浪漫同多愁善感
然後個樣咁可愛把聲就低音炮
太多反差萌好難吾入坑
係米好多人為左睇大哥入坑
真係開始追txt就轉推/加推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞