TXT(Tomorrow x Together) - Blue Hour 回歸討論區

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
仲要出道左5年都走音
琴日encore
主唱都走音走到離哂譜
佢地encore就好似要上刑台咁
真心如果TXT輸比其他團
我都冇咁嬲
仲要佢地比起出道都瘦左好多
都好似無點好好休息
如無意外防彈會入伍呀
今日出咗announcement SUGA膊頭做手術嘅其中一個原因就係為咗遲下可以健康去當兵 唔會俾舊患影響

我都覺得佢地chur得好盡 仲咁細個其實有啲擔心
希望chur完有回報喇

咁仆街了 佢地入伍仲吾揸乾txt
邊個養公司仲有大黑啲副業
係囉 encore唱成咁好意思咩 你話輸俾17 gfriend mmm 我都唔會太大反應,但輸俾呢啲...
可能大壓力所以日日2,3點訓
半夜要食炸雞辣公仔面
第二日跳10個鐘
鐵打咖咩
其實子公司仲有svt, Nu’est, gf
同埋防彈入伍係輪住嚟,團隊都仲可以cb 嘅,最紅嗰三個jimin V jungkook仲有4年同6年先要入伍
同埋txt新團黎講Cb已經算少架啦,人哋一年三四次,我哋先得兩次
其實依家防彈已經幫bighit賺咗好多
覺得如果可以好好咁管理嘅仲可以頂到好耐
同大黑啲副業應該唔洗好多支出
反正收購咗都係獨立經營 應該唔會差到要蝕錢嘅
我驚全部加埋都無防彈搵咁多錢
txt重質多過量?
一向都係重質,防彈出道到而家都係一年cb兩次,算係bighit傳統嘅。
搵錢就點都唔會有防彈咁多架啦,但係都係個句最紅嗰三個一日係度,防彈都仲可以繼續Cb因為成績有保障,所以錢嗰方面你可以到六年後jungkook入伍嗰陣先擔心
好可惜
希望佢地下次CB音源同銷量都再進步
就算撞其他團都贏到一位
特別係音銀主場啊
頂 今次放送分低到不似預期
kbs今次又播左好多次txt啲歌
上次cysm放送都2000啦下
其實點先可以加分
放工後見到咁嘅結果
嬲到陣
就係統計個個星期係kbs節目 電台首歌播嘅次數
播得愈多個分就可以愈高
點都要係秀彬做音銀mc呢一年入面拎到一個一位我地仲有望嫁
佢臨場反應真係好好 好欣賞佢
新團咁快有電視台團綜 仲要係八半 smtm9前

BIGHIT系列嘅in the soop txt篇幾時黎?

忙內們嘅一日限定DJ ebs 教育台ㅋㅋ
CJ集團都大投資
我地好似要等埋17 nuest gfriend先有(?)
好期待限定dj
話哂Mnet親生仔一定會落足資源推佢地
要求唔高 依家想快啲有TO DO睇
推親生仔時可唔可以俾啖湯黎飲下
todo幾時有番 呢排惟有要睇番talk today啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞