TXT(Tomorrow x Together) - Blue Hour 回歸討論區

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
我諗如果佢地見到小朋友 實會好感觸
同埋對你印象一定加深

幻想下先嘻嘻
我娶!跟我走啦小朋友
我見到張圖都係咁冧
杋圭嫁俾我 !!!!
屌 好正 即刻save左
beomgyu

杋圭個樣真係好精緻仲靚過女仔!成日同秀彬影相都好似兩公婆
係小可愛·圭
感覺女裝嘅話然竣會好enjoy
soobin會不情願地着然後諗計迫其他一齊着
杋圭會似啲barbie公仔
姜姜一臉生無可戀樣
忙內金髮辣妹
Oh~so j~
杋圭成日都冇大冇細唔叫秀彬做哥哥真係笑死我
日日打打鬧鬧
其實差得個3個月
等緊出theory時,諗緊hueningkai 係咪比人恰定點

動物屬性上面
hueningkai 係斑馬紋(任人宰割?
yeonjun 係豹紋(作惡者?

[其他人 我唔肯定佢哋定位 不過都提下]
[ taehyun 冇動物紋
beomgyu既褲 都係斑馬紋((唔知佢隻狗有冇表示啲咩意思
soobin既褲老虎紋 房擺設有老虎 長頸鹿
地氈斑馬紋 ]

soobin個個有啲複雜
(諗緊係咪因為呢幕
hueningkai唱now just me
soobin佢無視huening處境?幫兇?)

諗緊bighit 之前啲mv都有呢啲哈哈笑套路
hueningkai 用茄汁畫花個哈哈笑(唔開心

點解覺得yeonjun係作惡者?
因為下面有幾幕yeonjun掌鏡既畫面
都唯獨冇huening(得佢一個比人遮住

不過都係我估下
Ching等等我解得7788了
係整片要啲時間

果貓科動物紋黎 係變成puma之前
同埋我終於知道點解係廁所
好!!出左片講聲
好治癒
日子雖然過得苦 但係見到呢幾個百厭仔
心情好返好多
stan txt for better life
https://youtu.be/iA_uTt_NOEc
之前cysm休寧同秀彬都冇望鏡頭
佢地可能比人排擠
或者想將自己置身事外
最近好鐘意聽wishlist同maze in the mirror
wishlist 真係好運動飲料宣傳曲
不過最鐘意都係放過怪物一條生路
頂你個譯名笑死我
比條生路怪物行啦
我都中意呢首
出道歌crown都中意
有時聽返都會有啲感觸 特別係who you個度
可能係出道曲buff
聽crown聽到好感動
放怪生真心聽唔厭
可能瞓唔着聽佢地啲歌 覺得靈魂升左魂咁
20cm都好好聽
等你
我都好中2 Maze in the mirror 個旋律同啲歌詞都正
聽完覺得杋圭個陣真係好辛苦好努力
不過有冇聽過Sweat? 呢首真係不得了
佢地啲歌好勵志又舒情
music & artist for healing無吹大到
https://youtu.be/8gsT4_I7pnk
唔知邊位Moa玩咁大
剪左1個鐘杋圭模仿然竣條片
係!!! 勁有動力兼治癒
聽住啲歌可以跑完10km
佢地啲歌好healing
聽完心情好番好多
最搞笑係然竣覆咗 佢都知有呢條片
我miss 左呢條weverse reply tim
真係好洗腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞