TXT(Tomorrow x Together) - Blue Hour 回歸討論區

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
*concept
yeonjun同taehyun着背帶好正🤤

佢哋真係大個左好多
年半就唔同哂

係呀呢個年紀小朋友大得好快
但係入面仲係細蚊仔黎 望下佢地玩遊戲仔係有排都長吾大
出道嗰時覺得太細個追唔落
到Can't you see me發現開始有啲成熟/暗黑concept就開始留意佢地
puma同西裝we lost the summer正到呢

btw想高速入坑, 請問有冇邊集團綜/MV分析推薦?
團綜:To Do 第5, 9-12, 15,16集
綜藝的話 我覺得最好睇嘅係idol room同we kpop
https://youtu.be/qmzt7Ui3Ny4
https://youtu.be/XNNYgKxlyxE
4K 超正 個stage勁好睇
我都覺呀 初出道個mv都冇吸引到我
反而係 run away同can you see me好圈粉!!!
如果想入坑 可以睇to do , talk x today
txt嘅歌我整理做以下幾類(全係樓主個人主觀排類,不要誤會哦)
清新活潑feel
Crown Blue Orangeade Can't we just live for a monster
Popping star Drama wishlist
較動感high啲
Cat or Dog Angel or Devil We lost the summer
朦朧夢幻美
Our summer Roller Coaster Blue Hour Shampoo Fairy
ghosting
抒情&感動
Nap of star 20cm Magic Island Maze in the mirror
way home
暗黑/叛逆style
new rules Can't you see me Puma
熱血
Run away
Eternally係半抒情(夢幻)但又半暗黑style 我唔知應該攞邊度
出道嗰時覺得太細個追唔落
到Can't you see me發現開始有啲成熟/暗黑concept就開始留意佢地
puma同西裝we lost the summer正到呢

btw想高速入坑, 請問有冇邊集團綜/MV分析推薦?
txt嘅歌我整理做以下幾類(全係樓主個人主觀排類,不要誤會哦)
清新活潑feel
Crown Blue Orangeade Can't we just live for a monster
Popping star Drama wishlist
較動感high啲
Cat or Dog Angel or Devil We lost the summer
朦朧夢幻美
Our summer Roller Coaster Blue Hour Shampoo Fairy
ghosting
抒情&感動
Nap of star 20cm Magic Island Maze in the mirror
way home
暗黑/叛逆style
new rules Can't you see me Puma
熱血
Run away
Eternally係半抒情(夢幻)但又半暗黑style 我唔知應該攞邊度
想明啲mv一定要睇Bookish Theories
我都係睇佢入坑
個意大利女仔成個維基百科咁
btw 大黑啲Theory吾明可以問我
勁鐘意研究
為左佢地我連榮格都睇埋
可以追仔追到自我增值
其實我係最近睇左943個排idol room先入坑
睇埋Todo入左姜局 出唔番黎

好可惜宜家冇左idol room, 我覺得weekly idol冇咁圈粉
https://twitter.com/txttxxx/status/1322886794136887296?s=09
半夜笑返醒
仲諗住聽佢彈結他會好冧 啲留言
我覺得好燒腦啲theory實在太多啦 班moa搵到咁多hints真係好犀利
Hitman bang hahahahahaha笑死
勁有心機 多謝你
so far覺得Externally兩種mood都好正
聽日由佢地debut EP開始聽先
大黑啲theory好痴線但又令人欲罷不能
聽講佢地啲MV同防彈嗰邊有關聯? 使唔使兩邊夾埋一齊分析
我係睇to do 入坑
有一集睇到崔秀彬同人搶應援捧
就覺得佢好可愛
我諗起隔多排就冇事
點知就出唔返黎
cb仲越毒越深
你地係邊到睇到啲theory 架
我上yt淨係得幾段片
之前見過一段
話txt既世界觀係連埋bts
咁誇張咩連埋bts
今次blue hour ge 分析 我都睇好耐,話can u see me 係5點54分後發生,run away 提到既時間rewind係rewind到5點53分,亂到我睇唔明
時間次序的確有啲亂
Laina Flower出得快
但Bookish Theories堅係有料到
又講得易明
係三邊 仲有GFRIEND遲啲可能仲有ENHYPEN
全部可以單獨睇 都可以分開睇
好似復仇者聯盟咁

單獨睇左txt先啦
一次過睇會死咖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞