TXT(Tomorrow x Together) - Blue Hour 回歸討論區

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
呢集後期睇得好激動
https://youtu.be/ADvCWLCOZWQ
三分鐘果個gay到
堅過啲fanfic
佢哋5個都好有愛
今次銷量唔差 加上kbs秀彬做緊mc 睇得出今次好寵佢地
希望今次可以拎到第一個公共台一位
呢次唔撞twice係拿硬
聽講kbs好頻密播txt啲歌
希望放送分高啲拿到三大初一位
有啲難,睇預測今個星期音銀一位唔係twice亦都唔係txt,係防彈,因為銷量分兩邊分薄左
今個星期音銀的確係大黑互打
私心想班細拎
反正dynamite 音中應該會包攬11月頭兩個星期
然後無鏠連接BE
音中防彈應該會由8月包攬到今年年尾
只要放送分夠多就拎到一位
未到最後都唔好放棄
Army係想今個星期音中 音銀都攞,直接破boy with luv 21個一位嘅記錄,但係其實下個星期佢哋都會攞到。
TXT今次咁好聽,如果淨係得the show一位真係慘到爆
點解bighit要將txt同bts差唔多時間cb
bts cb無人匹敵
其實都隔咗兩個月,仲要bts係英文歌,我估bighit同bts自己都諗過今次會咁勁
米係囉
本身11月已經勁多大佬cb
想問係米仲會有B-side歌?wishlist?
好似cysm+puma 943+angel or devil咁
定留返日盤?
一定會有後續
應該wishlist 睇cb show冇舞台嘅得way home wishlist
way home就唔啱編舞
其實對txt已經算好
新團E團出道定左十一月三十日 防彈cb後十日
仲慘
不過我想問ENHYPEN算唔算係親生仔
話就話有big hit一半股份
但係就安排佢地係彈cb後10日先cb
親戚黎㗎咋
大黑佔得49%股 只管音樂
oic
因為我好驚big hit推太多新團
除左分薄哂啲資源
仲會唔理txt
我諗本身大黑想推佢地十一月頭出
但係為左俾市場展現大黑及其label實力所以基本啲團扎堆回歸 十月SVT TXT 隔左一週左右 nuest 日專 十一月又有GFRIEND 十一月尾防彈 enhypen 十二月就到nuest 架啦 順便沖業績 之前收購左都冇咁樣安排
所以新團推後左回歸 順便開耐啲預售 對打treasure(?)
BTW 呢團有cj爸爸 資源明顯會好過txt
希望大黑同左cj爸爸合外,會放啲資源俾幫細佬
RM都未上過 樂華都撕到嘅綜藝
((股票掉得太多 其實係當初估價太高 太唔合理))
雖然咁講好衰
大黑係韓國可以話無冇資源咁濟
而txt主producer 慢兔唔會無啦啦轉會啦
enhypen主producer唔知邊個會做 Pdogg應該都係負責彈住先 方胖唔知會唔會係佢 aurora小姐姐仲未擔到正咁
所以唔使擔心分薄 因為本身冇
大黑係海外資源比較多
應該txt主打日韓 e團從風格應該target歐美
有一位拎都已經好好 佢地仲算新團 仲有機會再接再厲
我哋雖然係新團,但係有三大始終都好過冇,同埋今次成績算好但係淨係得個野雞the show一位,有啲sad姐
啱呀
今次首歌同run away一樣超好聽
真係好想佢地有好成績
拎左幾多一位都好呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞