TXT(Tomorrow x Together) - Blue Hour 回歸討論區

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
團單人反而都易追
追追下都會睇cp飯
反而solo真係難追
突然諗起冇再追金宇碩/李鎮赫就係因為cp be左
第一個宣布heeseung出道果時
yeonjun個忍喊樣
個日然竣黑髮好正
btw 佢地個日去左坐2粒鐘 應該好悶
樣衰左
我發現望txt望得多 自己眼角越黎越高
其實係咪因為有niki(?)
有陣時好怕bighit同cj整左個私生子出黎唔理親生仔 不過近排佢地資源都唔少
都算唔錯
我啲脫飯理由有好多
通常飯飯下去到一個時機就會抽離
追團就會有耐性啲
應該係因為有日本人
唔知然竣幾時會染番黑
黑髮真係好正
出道teaser

家族照個日個造型 眼鏡+黑髮
Same same
不過想講
我係睇iland之後...入左TXT坑
我都算係新moa
咁睇番 一年入面然竣大個左好多
好期待今年家族照
呢張不得了 以前無興趣TXT
為咗BTS先睇影家族照個集已經覺得呢個好靚仔好正
反而秀彬個日髮型麻麻地
其實係唔知點解debut trailer拍到佢咁幼
睇talk today zero 然竣明明係cool guy
niki起日本人氣幾高下
吾知點解班日本人硬係鐘意推返同鄉
反而hueningkai鬼仔樣就會無另外4個咁高人氣
理解不能
txt 5個都韓國人 冇國籍優勢
不過估唔到歐美huening人氣偏低
點解睇ialnd反而入左坑
我諗我同ching入坑既時間差唔多
個陣無聊睇下佢地既綜藝
咁啱佢地就cysm cb
之後就入左坑
睇iland我由第二集心塞到結果前
以為冇左K後會追得落 然後發覺心塞到攰了
因為見到heeseung實力都唔差 但又入唔到txt 所以好好奇txt係咩團
個排秀彬又做銀行長
然後得閒冇野做睇左集idol room就陷入姜局
我用兩個月時間睇哂啲綜藝
啱啱好就blue hour cb
https://youtu.be/5xnaLauipX8

好中意大小忙內既組合
每次見hueningkai 同 yeonjun 既互動
都會覺得hueningkai 男友力大爆發

啊!!!好想搵個好似huening既男友
然竣秀彬 日常打情罵俏
然竣杋圭 互相模仿
然竣太顯 口味一致soulmate
然竣休寧 大小忙內
秀彬杋圭 ASMR
秀彬太顯 吐嘈達人
秀彬休寧 痴身痴勢
杋圭太顯 極與極嘅配一臉
杋圭休寧 杋圭唯一嘅哥哥力
太顯休寧 無敵
我中意呢個表
fns第二夜有冇機
見第二夜仲未confirm 齊
fns係個好好宣傳機會
希望真係會有
而且日音番組表演好睇啲
就算喺係韓國拍個運鏡冇咁暈 花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞