一人一個好撚mean既圖

783 回覆
891 Like 472 Dislike
乜鳩都嘈一餐
兩邊都戇鳩鳩咁
有人覺得好笑,有人覺得幼稚,人人睇法都唔同洗唔洗咁都嗌一餐
笑個班認左自己缺德但唔好話人地扮有道德,你唔可以假定每個人都真心覺得好笑哩啲但因為偽善而扮覺得唔好笑

依位巴打就講得岩啦

唔明
中間果個乜水黎

好耐之前一個名人,無四肢,得一邊腳有少少肉。講佢勵志故事,全世界講talk,出書

好似出名左之後係咁食女?本書叫五體不滿足 d人就笑佢下體很滿足果個?定係另一個?

另一個嚟 日本人
你幾多歲

所以咪戴定頭盔囉

記得舊登有張圖講佢點屌閪
係吊住條繩fing落嚟 好好笑
果陣都無咁多道德撚

不如玩女上
笑到仆街
有人覺得好笑,有人覺得幼稚,人人睇法都唔同洗唔洗咁都嗌一餐
笑個班認左自己缺德但唔好話人地扮有道德,你唔可以假定每個人都真心覺得好笑哩啲但因為偽善而扮覺得唔好笑

咪就係

同埋上面堆圖都唔係全部係地獄玩笑
有啲真係諷刺某種文化事件嘅黑色幽默(哩啲就高質),有啲係mean但都有創意,有啲係我唔識笑同反感(普通一張智障相,死屍相加句冇笑點嘅字,撞車相)

呢個睇到企起身拍手掌

你就好啦

呢個睇到企起身拍手掌

你就好啦

呢張好撚串
乜鳩都嘈一餐
兩邊都戇鳩鳩咁

我覺得你最戇鳩

除左呢張好笑, 其他都唔好笑
咩都嘈一餐
成個post冇曬意義

坦白講呢啲真係唔識笑,你話我道德撚都係咁話。

標題:黑暗野 (eg: .....好撚mean....)
道德撚:沖入去拎光環搶高地先

係 屌
寫撚到明都仲入黎屌
衝出黎柒
邊個on9入黎唔笑我地剪柒佢

個個都差唔多樣d弱智仔
大家睇完笑下咪算囉 你地咁認真屌做咩 不過都好既 我地睇完圖有得笑睇到你地又有得笑
撞車個啲笑唔出
道德撚收皮啦,戇撚柒鳩
大家睇完笑下咪算囉 你地咁認真屌做咩 不過都好既 我地睇完圖有得笑睇到你地又有得笑

d道德撚入黎比我地笑
有時見到道德撚起晒貢屌人就笑死
我地雖然笑點低,但係我地都識剪你JJ

做緊乜
冇人覺得啲MEME變成中文好柒?仲要大大個好色龍水印

d道德撚入黎比我地笑
有時見到道德撚起晒貢屌人就笑死

嬲嬲豬
就好的一人一張圖呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞