一人一個好撚mean既圖

783 回覆
891 Like 472 Dislike

老鼠安以前個樣咁毒
點解有人只準人覺得好笑
但唔準人覺得on9
惡撚到

宜家lihkg有個風氣好煩 唔夠賤就係道德撚
事事極端化到咁咪搞到鬧黎鬧去越來越低質
但我認同入呢個post話人mean係無謂
標題都講左自己入黎睇無咩好屌
呢d post本來邪惡 第一張圖I am very sick of it.
其他有d我都忍唔住笑 一種罪過。
樓主係咪現實中係一個loser?

好撚型

想嘲諷都錯晒重點 返去做功課啦
( Show Blocked User - 我係大仆街 )

其他冇咩好笑 但呢張真係笑咗出聲

條女好似係整親個嘴定條脷,唔係嫌棄條仔

你肯定未睇過條片,條女係好撚嫌棄咁走左去

坦白講呢啲真係唔識笑,你話我道德撚都係咁話。

收皮啦

其他冇咩好笑 但呢張真係笑咗出聲

條女好似係整親個嘴定條脷,唔係嫌棄條仔

你肯定未睇過條片,條女係好撚嫌棄咁走左去

我睇過,條女個頭有主動隊埋去架喎
https://youtu.be/2riqL4GOfR8

屌你

屌你

呢個真係超冇禮貌 唔肯同人握手 好MEAN囉

邊個on9入黎唔笑我地剪柒佢

你做乜撚野

佢post自己同班fd既合照仲唔夠mean?

第一張真係笑唔出

點解無人話你道德撚嘅
有人覺得好笑,有人覺得幼稚,人人睇法都唔同洗唔洗咁都嗌一餐
笑個班認左自己缺德但唔好話人地扮有道德,你唔可以假定每個人都真心覺得好笑哩啲但因為偽善而扮覺得唔好笑

咁咪唔好入post囉 都話明mean囉
仲入黎拎光環係咪抵屌

出動到 "不喜勿入"

你咪一撚樣假定笑左就係缺德
點解覺得好笑就缺德先
道德撚真係有口話人冇口話自己

唔係我話 係佢地自己認
係咪唔識字
點解有人只準人覺得好笑
但唔準人覺得on9
惡撚到

宜家lihkg有個風氣好煩 唔夠賤就係道德撚
事事極端化到咁咪搞到鬧黎鬧去越來越低質
但我認同入呢個post話人mean係無謂
標題都講左自己入黎睇無咩好屌

唔准人笑嘅留言就好似冇(或者我睇唔到
反而唔准人唔覺得好笑嘅留言就好多
宗教 政治 種族果啲好多都好笑
但笑人有病果啲就唔係幾接受倒

係。。話我偽善都咁話 殘疾果啲笑唔出

連講心底話都驚群眾壓力 你話班人幾恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞