一人一個好撚mean既圖

783 回覆
891 Like 472 Dislike

坦白講呢啲真係唔識笑,你話我道德撚都係咁話。

嘩好高呀
成個道德高地俾你玩哂

坦白講呢啲真係唔識笑,你話我道德撚都係咁話。

嘩好高呀
成個道德高地俾你玩哂

張圖其實都幾低質

咩都玩得,Nina唔玩得

really?

仲有好多

植物果個笑到我不行了

第一張真係笑唔出

點解無人話你道德撚嘅

因為本身張圖唔好笑

道德撚好鳩煩
覺得唔好笑個堆就負皮上一頁囉

睇下post減下壓都要引罵戰 block7哂你班垃圾先

樓主升小幾?
https://youtu.be/2riqL4GOfR8

屌你

屌你

呢個真係超冇禮貌 唔肯同人握手 好MEAN囉

feel到689會一樣咁做

第一張真係笑唔出

點解無人話你道德撚嘅

因為本身張圖唔好笑

咁點解上面條友話阿nick幅圖唔好笑要俾人屌

其實我咁睇
冇手冇腳嘅Vujcic有樓有囡有小朋友
恥笑佢嘅有手有腳嘅連登仔好多乜柒都冇
憑咩笑人?
請大家尊重下人
我知道呢d post實世界大戰

道德撚真係好笑
永遠屌人唔可以屌人老母 自己又偏偏屌緊人老母
你話人憑乜笑人 自己又假設連登仔乜柒都冇
你真係好撚尊重人喎
goodest logic
又唔見I'm going to hell for this sub 會有人入去屌 依啲就係外國同香港嘅分別

Btw之前先有研究講過鐘意睇黑色幽默嘅人智商高啲
啲dank meme 都係越落地獄既嘢越笑
接受唔到咪唔好入嚟
雖然我成日睇呢啲 但有時笑亞洲人 或者屌小動物 都唔係全部都接受到
大家都係上網尋樂姐 咁認真做咩 好多嘢笑下咪算 笑唔出咪上一頁囉
個post係叫mean圖唔係又mean又好笑嘅圖,好笑只係個bonus 嚟。我就覺得啲圖又mean又好笑。

同埋如果到依家都唔明白好唔好笑係主觀嘅事就唔好衝出嚟柒。覺得唔好笑冇問題,我都唔係張張都有笑,咪留一句too dark for me,啲人一覺得over咗就話人地黑心,有冇諗過好多人嘅標準下你覺得其他圖好笑都係一樣黑心。留言之前用下腦,唔好喺高地度五十步笑百步。
道德人仕幾時開始覺得高登/LIHKG係用道德道理就可以說服人嘅地方

BTW I'm going to hell
Food is like dark humour
Not everyone gets it.
講到明mean圖但仲要入黎屌鳩人話點解要咁貼d 咁mean既野出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞