一人一個好撚mean既圖

783 回覆
891 Like 472 Dislike

求解釋

女朋友屋企無人

喺另外一個post睇到 笑撚到仆街

唔明four years for bachelors 嗰個求解
利申智障
拿,我就係屌樓主果邊既
但問題唔係道德唔道德
係唔撚好笑
ON9當有趣

係咪屌樓主就一定係道德撚?

唔好笑咪貼你覺得好笑果d囉
有人就笑死
係咪全世界要圍住你黎轉? 係咪開po要比你審批過呀?

調返轉講,樓主開po係咪要全世界都讚好先得?
唔比人屌得咪自己fb開囉

唔睇你咪上一頁囉
咁撚多野講做咩
係咪真實生活無人理你條毒撚呀
有人覺得好笑,有人覺得幼稚,人人睇法都唔同洗唔洗咁都嗌一餐
笑個班認左自己缺德但唔好話人地扮有道德,你唔可以假定每個人都真心覺得好笑哩啲但因為偽善而扮覺得唔好笑

依位巴打就講得岩啦

咁個po講明係好撚mean
入黎得登講唔好笑好戇鳩咪即係話緊班覺得好笑係戇鳩一樣
好自然有人fight back你, 咪又係引戰
最好就係唔好笑覺得戇鳩就上一頁/負評
你唔影響人, 人地唔影響你

巴打個世界係咪只可以有讚同嘅聲音唔可以有批評,竟然用"不喜勿屌"黎做pt
最得意我見到你下面又留言話撞車gif低質,我係咪又可以屌你冒犯緊個啲覺得撞車gif好笑嘅人同埋入黎竟然話唔好笑係到引戰?
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/02/

喺另外一個post睇到 笑撚到仆街

唔明four years for bachelors 嗰個求解
利申智障

master解主人或者學位 ..食字

其他冇咩好笑 但呢張真係笑咗出聲

條女好似係整親個嘴定條脷,唔係嫌棄條仔
http://static.fjcdn.com/pictures/I+am+going+to+hell+one+way+ticket+for+me_ac8f7d_3691687.jpg

可能好恐怖 但係我笑左 所以貼link

呢個over左

Gordon個樣太冷靜
好撚正

其他冇咩好笑 但呢張真係笑咗出聲

最後真正上台表演嗰陣有錫返
但唔知條女係真心定chok出黎
https://youtu.be/exk52NjqFAE
張張圖畫出腸咁制點解可以唔明
其實重點係樓豬都冇話係笑圖
連登質素?
咪同道德撚嘈啦,繼續貼
佢地唔岩睇咪過主
拿,我就係屌樓主果邊既
但問題唔係道德唔道德
係唔撚好笑
ON9當有趣

係咪屌樓主就一定係道德撚?

唔好笑咪貼你覺得好笑果d囉
有人就笑死
係咪全世界要圍住你黎轉? 係咪開po要比你審批過呀?

調返轉講,樓主開po係咪要全世界都讚好先得?
唔比人屌得咪自己fb開囉

唔睇你咪上一頁囉
咁撚多野講做咩
係咪真實生活無人理你條毒撚呀

唔睇你咪上一頁囉
咁撚多野講做咩
你同返自己講啦

幾on9先可以屌人又屌埋自己?
其實我怕你連網上世界都無人理先覆你炸,你睇下我有無理其他弱智

On9仔 你繼續上網9up
留戀係你個網絡世界
你條毒撚慘到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞