一人一個好撚mean既圖

783 回覆
891 Like 472 Dislike
宗教 政治 種族果啲好多都好笑
但笑人有病果啲就唔係幾接受倒

係。。話我偽善都咁話 殘疾果啲笑唔出

Either all of them are ok
Or none of them are ok
樓主呢類人咁低質 真係可憐
其實我咁睇
冇手冇腳嘅Vujcic有樓有囡有小朋友
恥笑佢嘅有手有腳嘅連登仔好多乜柒都冇
憑咩笑人?
請大家尊重下人
我知道呢d post實世界大戰

係。。話我偽善都咁話 殘疾果啲笑唔出

Either all of them are ok
Or none of them are ok

單手個位咁強調自己殘疾其實好撚惹人反感
老實講wfc你身體有咩問題
低調啲大家都會當你正常人看待
但係其他走去玩鳩人個啲笑唔出
太仆街

個腦自動播埋shooting star

more plz
呢d post本來邪惡 第一張圖I am very sick of it.
其他有d我都忍唔住笑 一種罪過。
樓主係咪現實中係一個loser?
呢d post本來邪惡 第一張圖I am very sick of it.
其他有d我都忍唔住笑 一種罪過。
樓主係咪現實中係一個loser?

點解唔可以淨係睇完圖笑下就算 我既本意係因為見到張圖好MEAN又好笑想比大家都睇到 點解咁多人要分析我係咪LOSER又要道德撚上身
有必要咩 放鬆下啦香港人

同意 將自己嘅快樂建築喺別人嘅不幸之上
點解有人只準人覺得好笑
但唔準人覺得on9
惡撚到

同意 將自己嘅快樂建築喺別人嘅不幸之上

人類由第一日就已經係咁
你睇成龍啲戲有笑過嘅就唔好話人

支持樓主

Nice logo you got there...
好撚好笑
好心d人咪咁認真啦

個腦自動播埋shooting star

原片

https://youtu.be/aAaQY4GvfsA

Nigga bite笑了
呢啲圖就係講出事實先覺得好笑
唔准人笑果啲根本逃避現實同偽善
其實我咁睇
冇手冇腳嘅Vujcic有樓有囡有小朋友
恥笑佢嘅有手有腳嘅連登仔好多乜柒都冇
憑咩笑人?
請大家尊重下人
我知道呢d post實世界大戰

對方有女有樓有小朋友=唔笑得
自己乜都冇又=唔笑得
笑佢哋又=唔尊重
個世界真係好似你諗咁簡單就好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞