一人一個好撚mean既圖

783 回覆
891 Like 472 Dislike
有人覺得好笑,有人覺得幼稚,人人睇法都唔同洗唔洗咁都嗌一餐
笑個班認左自己缺德但唔好話人地扮有道德,你唔可以假定每個人都真心覺得好笑哩啲但因為偽善而扮覺得唔好笑

依位巴打就講得岩啦

咁個po講明係好撚mean
入黎得登講唔好笑好戇鳩咪即係話緊班覺得好笑係戇鳩一樣
好自然有人fight back你, 咪又係引戰
最好就係唔好笑覺得戇鳩就上一頁/負評
你唔影響人, 人地唔影響你

巴打個世界係咪只可以有讚同嘅聲音唔可以有批評,竟然用"不喜勿屌"黎做pt
最得意我見到你下面又留言話撞車gif低質,我係咪又可以屌你冒犯緊個啲覺得撞車gif好笑嘅人同埋入黎竟然話唔好笑係到引戰?

分清楚客觀同主觀評論先, 內容有比較自然有高低質客觀之分
但特登留言話on9但又無論點, 講明mean都要入黎屌果d,唔係搶高地引戰係咩?

你會唔會將自己主觀感受當左係客觀意見仲要講緊係講緊個笑話好唔好笑,可以點樣有客觀出現
話個笑話低質,同話個笑話on9,前者係客觀評論,後者就係主觀引戰..
一個笑話好唔好笑低唔低質用論點用詞會唔會我諗你係咪想講理由,不過你自己個留言都冇講到"論點"啦

留意番 個post係mean唔係funny

係囉留言話唔好笑個啲人比人屌咁奇怪

我笑撚到仆街
口德分已負
好彩我個post冇咁多弱智道德撚入嚟吠

唔明
中間果個乜水黎

00後
俾笑唔俾屌
嘩,惡撚到呢
唔撚笑要剪JJ架

收皮啦廢物
好彩我個post冇咁多弱智道德撚入嚟吠

你個仆街更更下唔撚更冇野睇
btw係你個po都有放幾張撐下場
個POST名都講明左係POST地獄圖
我覺得入得黎就要有啲心理準備
啲圖係仆街 但有良知嘅雖然笑左都會明背後有咩不公或者社會敗壞風氣
我自己會覺得呢種圖可以算係種反諷

不過有啲戇鳩連黑色幽默同黑心都唔識分
PO埋哂啲撞車GIF 低智人士相
無意思無深度
毫無幽默感可言 只睇到你幸災樂禍嘅心態

agger
唔想睇咪上一頁囉 班癲狗真係好撚煩
笑左 thanks 樓主
好多道德撚扣樓主口德500分
個POST名都講明左係POST地獄圖
我覺得入得黎就要有啲心理準備
啲圖係仆街 但有良知嘅雖然笑左都會明背後有咩不公或者社會敗壞風氣
我自己會覺得呢種圖可以算係種反諷

不過有啲戇鳩連黑色幽默同黑心都唔識分
PO埋哂啲撞車GIF 低智人士相
無意思無深度
毫無幽默感可言 只睇到你幸災樂禍嘅心態

agger

黑色幽默係叫dark humour 唔係叫mean, 兩者唔同。
skip撚柒哂d字淨係睇圖算
都唔知你地做乜春
笑死 入黎打哂成篇文撩交嗌
好多圖你唔覺得好笑
但係我覺得好笑wor
我落硬地獄啦 得未?
一見到topic有mean呢d字眼 d道德撚即刻扯晒旗衝入黎儲積分
一見到topic有mean呢d字眼 d道德撚即刻扯晒旗衝入黎儲積分

加分唔成功

我笑撚到仆街
口德分已負

MORE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞