一人一個好撚mean既圖

783 回覆
891 Like 472 Dislike
拿,我就係屌樓主果邊既
但問題唔係道德唔道德
係唔撚好笑
ON9當有趣

係咪屌樓主就一定係道德撚?

唔好笑咪貼你覺得好笑果d囉
有人就笑死
係咪全世界要圍住你黎轉? 係咪開po要比你審批過呀?

調返轉講,樓主開po係咪要全世界都讚好先得?
唔比人屌得咪自己fb開囉

唔睇你咪上一頁囉
咁撚多野講做咩
係咪真實生活無人理你條毒撚呀

唔睇你咪上一頁囉
咁撚多野講做咩
你同返自己講啦

幾on9先可以屌人又屌埋自己?
其實我怕你連網上世界都無人理先覆你炸,你睇下我有無理其他弱智

On9仔 你繼續上網9up
留戀係你個網絡世界
你條毒撚慘到

我真係笑撚出聲
你係完全唔覺得你自己呢個回覆exact7ly係上網9up?
喂,大家都係留戀緊網絡世界姐,你唔認同呀?
咁我睇下你有咩現實野做到啦,毒撚

你做人真係做得好肉酸

其他冇咩好笑 但呢張真係笑咗出聲

最後真正上台表演嗰陣有錫返
但唔知條女係真心定chok出黎
https://youtu.be/exk52NjqFAE

臭雞
hell
有人覺得好笑,有人覺得幼稚,人人睇法都唔同洗唔洗咁都嗌一餐
笑個班認左自己缺德但唔好話人地扮有道德,你唔可以假定每個人都真心覺得好笑哩啲但因為偽善而扮覺得唔好笑

依位巴打就講得岩啦

咁個po講明係好撚mean
入黎得登講唔好笑好戇鳩咪即係話緊班覺得好笑係戇鳩一樣
好自然有人fight back你, 咪又係引戰
最好就係唔好笑覺得戇鳩就上一頁/負評
你唔影響人, 人地唔影響你

巴打個世界係咪只可以有讚同嘅聲音唔可以有批評,竟然用"不喜勿屌"黎做pt
最得意我見到你下面又留言話撞車gif低質,我係咪又可以屌你冒犯緊個啲覺得撞車gif好笑嘅人同埋入黎竟然話唔好笑係到引戰?

分清楚客觀同主觀評論先, 內容有比較自然有高低質客觀之分
但特登留言話on9但又無論點, 講明mean都要入黎屌果d,唔係搶高地引戰係咩?

你會唔會將自己主觀感受當左係客觀意見仲要講緊係講緊個笑話好唔好笑,可以點樣有客觀出現
話個笑話低質,同話個笑話on9,前者係客觀評論,後者就係主觀引戰..
一個笑話好唔好笑低唔低質用論點用詞會唔會我諗你係咪想講理由,不過你自己個留言都冇講到"論點"啦
有人覺得好笑,有人覺得幼稚,人人睇法都唔同洗唔洗咁都嗌一餐
笑個班認左自己缺德但唔好話人地扮有道德,你唔可以假定每個人都真心覺得好笑哩啲但因為偽善而扮覺得唔好笑

依位巴打就講得岩啦

咁個po講明係好撚mean
入黎得登講唔好笑好戇鳩咪即係話緊班覺得好笑係戇鳩一樣
好自然有人fight back你, 咪又係引戰
最好就係唔好笑覺得戇鳩就上一頁/負評
你唔影響人, 人地唔影響你

巴打個世界係咪只可以有讚同嘅聲音唔可以有批評,竟然用"不喜勿屌"黎做pt
最得意我見到你下面又留言話撞車gif低質,我係咪又可以屌你冒犯緊個啲覺得撞車gif好笑嘅人同埋入黎竟然話唔好笑係到引戰?

分清楚客觀同主觀評論先, 內容有比較自然有高低質客觀之分
但特登留言話on9但又無論點, 講明mean都要入黎屌果d,唔係搶高地引戰係咩?

你會唔會將自己主觀感受當左係客觀意見仲要講緊係講緊個笑話好唔好笑,可以點樣有客觀出現
話個笑話低質,同話個笑話on9,前者係客觀評論,後者就係主觀引戰..
一個笑話好唔好笑低唔低質用論點用詞會唔會我諗你係咪想講理由,不過你自己個留言都冇講到"論點"啦

留意番 個post係mean唔係funny
唔好應佢機啦
無人理佢就自然會收皮
扣你50分口德
連登就係比你呢尐人搞彎晒

尐咩野 尐讀音唔同D啊 咪係到扮打正字啦 zit3同zik1你點讀到個D音出黎

唔明....

唔明....

笑撚左
口德值-2

唔明....

down=唐氏

坦白講呢啲真係唔識笑,你話我道德撚都係咁話。

道你老母個德
我笑到仆街
冇積開口德,唔好意思

再黎

再黎

Uncle Ben
好撚好笑

再黎

Dna笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞