一人一個好撚mean既圖

783 回覆
891 Like 472 Dislike

唔明
中間果個乜水黎

好耐之前一個名人,無四肢,得一邊腳有少少肉。講佢勵志故事,全世界講talk,出書

好似出名左之後係咁食女?本書叫五體不滿足 d人就笑佢下體很滿足果個?定係另一個?

另一個嚟 日本人
你幾多歲
拿,我就係屌樓主果邊既
但問題唔係道德唔道德
係唔撚好笑
ON9當有趣

係咪屌樓主就一定係道德撚?

唔好笑咪貼你覺得好笑果d囉
有人就笑死
係咪全世界要圍住你黎轉? 係咪開po要比你審批過呀?

調返轉講,樓主開po係咪要全世界都讚好先得?
唔比人屌得咪自己fb開囉

唔好笑咪出去囉,攞尾彩咩on9仔

去Reddit Imgoingtohell sub

最近好那多個啲道德撚比人撚兩句就發癲
好似cold call post個個50歲冇女
同埋依個post個on9仔
幾時整個道德認真撚嘅list出黎

呢個睇到企起身拍手掌

你就好啦

呢個同爆炸力果個都好好笑

Btw樓上條撚樣唔識黑色幽默就死撚開啦 po弱智果啲圖做乜 最撚無道德係你喎

唔明
中間果個乜水黎

好耐之前一個名人,無四肢,得一邊腳有少少肉。講佢勵志故事,全世界講talk,出書

好似出名左之後係咁食女?本書叫五體不滿足 d人就笑佢下體很滿足果個?定係另一個?

另一個嚟 日本人
你幾多歲

所以咪戴定頭盔囉

唔明
中間果個乜水黎

另一個嚟 日本人
你幾多歲

所以咪戴定頭盔囉

記得舊登有張圖講佢點屌閪
係吊住條繩fing落嚟 好好笑
果陣都無咁多道德撚

ho ball

呢個就真係...

有冇人同我一樣睇佢凌空轉左幾多個圈
道德撚死出去啦屌你老母,咪撚扮清泉啦傻閪
有人覺得好笑,有人覺得幼稚,人人睇法都唔同洗唔洗咁都嗌一餐
笑個班認左自己缺德但唔好話人地扮有道德,你唔可以假定每個人都真心覺得好笑哩啲但因為偽善而扮覺得唔好笑
麻撚煩 入黎想睇mean圖
點知成堆引戰撚
阻撚住人睇post
係屌咪開過個post屌囉
係都要衝出黎刷存在感

原來你地開post唔俾人comment
拿,我就係屌樓主果邊既
但問題唔係道德唔道德
係唔撚好笑
ON9當有趣

係咪屌樓主就一定係道德撚?

好man呀

仲有好多
On9當有趣
Lm jeng
笑個班認左自己缺德但唔好話人地扮有道德,你唔可以假定每個人都真心覺得好笑哩啲但因為偽善而扮覺得唔好笑

咁咪唔好入post囉 都話明mean囉
仲入黎拎光環係咪抵屌

咪就係

仲有好多

I am going to hell

ho ball

有無得加速?

坦白講呢啲真係唔識笑,你話我道德撚都係咁話。

利申笑撚左出聲 呢d我諗佢本人都會笑 純粹no offense地搞下笑姐 好高質

咁咪唔好入post囉 都話明mean囉
仲入黎拎光環係咪抵屌

出動到 "不喜勿入"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞