電鋸人 05

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
屌五等份真係經典
咁好老實 你有冇真係重睇89話先
作者俾出黎嘅原因的而且確係因為電鋸人受歡迎所以力量弱化左喎

如果你真係有重睇但唔明都理解嘅 同埋我覺得 上黎討論又唔使講晒粗口咁互屌嘅
入過拳願阿修羅post就知其實呢邊都仲係好輕鬆
講撚到明惡魔既力量來源就係恐懼
依家全世界一齊捧左作佢做英雄咪即係冇人怕佢
咁咪冇左力量來源
亦都間接解釋到點解電鋸要連求助惡魔都殺埋
真係咁撚難明?
我重就重睇左 你地猛緊assume人冇重睇不斷覆人重睇係做乜
不如你又重睇我問咩先啦
不嬲都知少左恐懼就變弱啦 又唔係89話先出嘅設定 我唔知不斷講呢個設定做乜
88話仲係電鋸人秒緊班契弟架 89話小小紅跳完舞時間過得幾分鍾佢就弱化到要求救
最on9就係樓主 其他答錯唔係我想知嘅野我咪再rephrase問多幾次 佢就2次都覆廢話先叫佢收皮 梗住成班湧出黎借啲意話自己睇得明高智商
建議清睇返龍珠
又發現傻仔
有人已經答左 不過你咁叻你黎答下咁點解88話仲咁好揪啊
又一個睇漫畫睇到好自豪
平時係咪對住電鋸人打j
變罵戰post嘅原因真係好on9
就因為一班醒目仔不斷好威緊覆錯問題
#102我已經接受左解答 係咪唔柒下冇得幫藤本含撚
Block柒左佢之後成個post睇得順好多
Ching我唔係想嗌交
但應該89集有講全世界既電視報導電次打敗槍惡魔既消息
所以短時間內令大部分人唔再驚佢 反而高呼電鋸人個名 而88集個時間應該報道仲未出 所以仲好打得?
心理問題
因為電鋸果刻仲未意識到呢件事
同屍體在說話,你已經死了個情況一樣
你鍾意喇吓
唔講咁多
即刻搏咀
又可以圍爐了
高智商讀者
你係全世界笑鳩一個on9仔on9
而個on9仔終於意識自己on9咁
即係全世界笑鳩一個on9仔on9
而個on9仔終於意識自己on9咁
睇漫畫睇到自信心大爆發
二乃是天
1234圍5變1235圍4
重睇啦
小心佢咬你
嗰排話話情報都撚狗,幾撚驚比人反杯
一早完全封鎖已成最大然家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞