電鋸人 05

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
所以係同步進行?
打到上宇宙落黎果下仲係屈住mkm黎打
Mkm同時動用緊媒體力量即時loop電鋸人啲戰績
拖到nerf左佢
但呢啲係幾分鍾內嘅事 小小紅先跳完舞
你試下改變思考方向,唔係mkm邊打邊動用媒體,而係mkm等媒體傳播電鋸打敗槍嘅信息,民眾接收到消息到上街慶祝嘅過程
現在唯一能擊敗驫 只有武漢肺炎惡魔
清智商過唔過50
藤本89話講得好白
見到今隻power係電鋸入面 就諗起美食嘅neo
其實點解唔食左mkm

消失左應該復活唔到
條八婆做咩都好似有陰毛咁
本身唔明點解電鋸會連向佢求助既惡魔都殺死
上星期睇完89話即刻明哂
應該係因為電次鍾意mom
其實點解唔食左mkm

消失左應該復活唔到
mkm就係想俾電鋸食咗自己
睇返前幾話 mkm問電鋸點解殺十幾次都唔食
應該係因為電次鍾意mkm
屌你就弱智
問撚緊點樣幾分鐘內由1打7惡魔人加mkm嘅戰力 由心臟比大氣層燒都番生嘅再生力 變成中一擊就起唔番身

#102就真係答咁野 9唔撚答8
文盲撚唔識答就收皮啦
又重睇又講得好白
乜撚都冇答過
成撚個拜登弱智仔咁
咁即係點解
多咗d弱智仔睇,證明套嘢越來越受歡迎
你都幾撚惡
應該得你唔明
你會唔會問點解死神冇撚咗把刀同火影用撚曬卓羅廢咗咁多?
力量設定來源問題
叫你重睇又串鳩你
你似拜登多過佢啦係咪啊
電鋸人好睇阿 咁快睇完我會搵唔到其他類似既漫畫睇
可以重睇炎拳
唔係jump嘅卷均十萬都幾勁啦
純鳩up

電鋸如果食咗MKM係咪代表全人類都忘記支配依樣野,而MKM就可以支配哂所有野?
依家啲弱智都幾惡下
藤本用咗成個89話,好直接咁講點解電鋸會弱咗,你睇唔明我叫你自己重睇了解返就話我串你玻璃心到家陣你文盲定我文盲呀

係串你就一開始就笑9你弱智啦仲叫你重睇咩你自己話咩傾幾句計就弱化,自己冇心睇啲文戲就賴藤本畫到1999,唔鐘意睇文戲嘅話,喜羊羊 鬼滅之藥嗰啲會啱你多啲
再鳩up

其實炎拳同電鋸人好似主旨都係講「謊言」,電鋸人食哂啲惡魔,雖然人類係忘記哂,但個事實係發生過,結果電鋸人就係不斷製造「謊言」
學#116話濟,受歡迎所以多咗班弱智跟風撚走埋嚟睇,自己冇心/ 唔用腦去睇套嘢就怪藤本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞