電鋸人 05

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
你明唔明mkm本來成個計劃係點先?就係佢要帶電次係人生上登頂再推佢落谷底 之後你試下用ポチタ同電次同契約去諗就明哂所有野 當然有啲支折位例如小小紅快餐店 睇到好似隊緊草咁 但好多意義係入面
超展開得更勁 但電鋸人角色討好好多我覺得
回著係黑暗既窄巷
死去有光明開闊既前路
咁要追下,就知結局篇開始會係意識流
未死既人要活在黑暗中等待
電次本身同電鋸惡魔個契約係惡魔比心臟電次然後電次要實現夢想普通咁生活落去 但係電次比MKM惡整一輪之後放棄左做普通人個夢想 跟住契約失效?

但係之後又點解突然間爆左隻極巨化電鋸人出黎同mkm係咁比電鋸人殺
人偶幾時再出現?
好想睇大混戰
婆爆
咁要炸左成個日本
其實會唔會有第三方方法打死佢
Don't try to understand it, feel it
秋死>電次自責>唔想思考想做狗>mkm搵到位解放pochita>開戰秒左mkm> pochita想實現第一集電次願望(漢堡,跳舞)>再戰mkm慘敗>power救佢>而家走甩

其實係唔係唔洗殺曬全日本都可以直接吞噬mkm
係,但唔知食左MKM係咪=食左被佢支配既惡魔,所以唔食MKM

btw,殺左日本總統嚟個立約者其實係咪會完約呢?
要搵到方法毁到mkm 份約
定係會用大愛感化又或者冚球鏟嚟完
最憎大愛感化
藤本做得出
啊格尼最後都係原諒咗火佬,係炎拳殺咗佢
點解你講到佢地係兩個人
阿格尼理性上好想原諒火佬
但理性都係敵不過感性

秋幫前輩(唔記得叫咩名)報仇嗰度都好正
同電次一齊將條友當波踢,睇得好爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞