電鋸人 05

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
弱智仔
又力量來源問題
你都好撚似拜登 人地問乜都唔知
重睇我問乜啦on9仔 力量來源
原來真係唔係扮堅係傻
白卡傻仔唔知自己無知,仲咁搶口
你飛曬啲文戲冇人幫到你,自己唔認真睇就躝啦仲搵交嗌
屌你好撚威威呀
睇套漫畫都咁有優越感
唔覆埋啲on9野撚得閒屌9你咩
講幾句唔知發生緊乜就係賴作者 咁撚急撲出黎做護主犬 睇套漫畫睇到成隻狗咁急住幫作者瀨腳指
無知 劇情黎咋 洗唔洗下次見工寫係skill set到:我睇得明電鋸人

問緊點樣一瞬間變弱 你地當問緊點樣變弱
仲串人文盲真係
仲猛緊係度強調自己睇得明文戲
真係好撚老尷 乜咁撚自豪
唔識同咁惡嘅弱智溝通
lm
其實兩集中間唔係完全連貫
嗰度隔咗幾耐唔知㗎啵
同埋近來啲內容越嚟越意識流
要求佢畫公仔畫出腸好似有啲傻
正如前一集都唔會解釋啲mkm隔離啲人喺邊彈出嚟
你咁解我咪明

係唔知點解有隻狗淨係識文戲前文戲後 唔明問問題就當貶低藤本 急住出黎7 藤本佢老襟咩
成部錄音機 89 89 89 唔撚識自己用字講嘅
出哂水
平常係咪拎住本電鋸人去溝女清
冇話好叻嘅 笑你弱智啫
你問聖誕老人嗰啲就話慢慢答你啫
屌你你問嘅嘢成個89話全部講撚曬
叫你重睇就起曬鋼;連惡魔力量來源都唔知就衝出嚟柒,證明你skip撚曬啲嘢,我叫你重睇係冇錯

你一始係撚問點解一瞬間變弱咩係咪上cctoy上得太多上到個腦function唔到?

自己錯撚咗仲惡過馬撚,同cctoy一擔擔我都唔旨意你呢啲毫無自知之明嘅人會反省,我亦都唔想呢個po冇啦啦因為你條傻仔變咗罵戰po。我打埋呢段嘢就會block柒你,唔洗再喺度吠
On9仔 又屈唔知力量來源
你收皮啦咁
傾幾句計知人地唔驚佢就即刻弱化

唔知力量來源就唔會咁問啦
唉 真係痴撚線 我都block9你呢啲狂熱fans 成日以為人攻擊自己鍾意嘅漫畫
咁都有得嘈
呢個post啲人當自己讀哈佛咁一路提住一路答埋啲廢話架咋
重睇89重睇89
再唔係就老屎忽心態 一早追好有眼光好威 次次都提呢樣就係唔答你

因為惡魔嘅恐懼都有用 連求救嘅都殺其實就係無差別殺人 等個個都驚佢自己
你條傻仔下下都淨係覆重睇啦重睇啦都好難唔變罵戰
Power
風吹向邊一邊
其實power係咪因為俾電次吸過血
所以可以靠電鋸狗嘅肉復活?
靠d血復活仲勁咗咁多
電鋸人又好似成翻原形
唔係好明
一時就叫人睇漫畫要自己腦補 一時又唔洗諗咁
睇漫畫真係學問黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞