電鋸人 05

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
要等藤本親自解話
成套野都冇深度設定,咒術好睇十倍
睇呢套嘢要啱藤本channel先得而且so far冇咩設定bug位先

而且其實呢個世界好多時都係咁,有啲嘢好多人鐘意,但你又偏偏唔鐘意,其實係正常㗎,唔洗特登入嚟電鋸po踩電鋸捧咒術
咒術嗰邊都開始因為多人而多智障
電鋸就唔洗擔心呢個問題
因為好似就完,所以冇動畫
電次依然係電鋸人,電鋸狗既心臟仲喺電次,所以mkm先要追電次

至於係咪血人就唔知
要得到其他惡魔既力量,一係簽契約,一係攞肉片
Power只係將血俾電次(Power自己就失血過多而死),而以往電次都飲過其他惡魔既血,但又唔見佢得到其他惡魔既力量

但假如血之惡魔有隱藏技能,咁電次可能可以同時使用電鋸同血,就好似聖誕老人同時使用人偶同暗之惡魔既力量咁
聽唔明就話人智障
想像唔到冇得再睇電鋸人既生活係點
想問下電鋸狗點解初初已經有叫電次唔好開門? 姐係佢其實有預知能力?
門嘅作用係收埋啲唔好嘅回憶去保護電次
電鋸狗咁愛電次梗係老鳳都叫佢咪開門
咁點解要無啦啦變成電次弒父
唔可以一直當佢父親自殺咩
呢件事好重要?
咒術post冇見過佢 擺明引戰
又玩捧殺之前鬼滅而家咒術
唔奇
好似鬼滅咁本身係圍爐小圈子
又係有班唔知咩人不斷開po捧佢話係神作
所以動物台先多左人反
門 係用黎隱瞞
用自殺嘅假像去蓋著真相

而道門 係俾MKM條八婆打開咗
用黎打擊電次嘅心靈
要佢內疚同埋自責
或者電鋸狗聞到門外同時有秋同惡魔既氣味,所以叫電次唔好開門?

有波奇塔E個朋友真係好
91話又再神分鏡,藤本真係好神!呢套係我心中覺得動畫難以表演好過漫畫嘅作品

狹窄嘅垃圾堆入面手足交纏互相依偎嘅兩人,畫面表現出嚟果種親密感同溫馨......加埋明暗光線......張力太強了吧!?
吓......?咁快完!?我以為可以中篇連載添......
特別佢畫返電次果個房間
以前係電次同電鋸狗
今次係電次同power
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞