美劇集中討論區(47) Queen’s Gambit | Undoing | The Crown S4 | HDM S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
又黎!? 有咩過人之處先
真係劇嚟架?
我以為係SNL啲sketch comedy嚟架咋
佢同Johnathan係餐廳度唱歌啲互動好cute
唔會係sd 俾Johnathan掛我依然覺得Johnathan對佢係冇feel
智能叛變都係公式化劇情啦
仲有狂聽佢段錄音
Jonathan好有大哥哥feel佢個口音講英文仲更加cute
睇完上集即follow左佢
應該係當佢細佬咁又見佢怪怪地冇乜fd

btw加入燈
我諗Caitlin應該唔會拋棄佢
但如果Jonathan同佢劃清界線 ...
走漏眼呢套 黑馬黑馬
睇完個trailer覺得好得意咁
開始見到多人吹奏
https://www.youtube.com/watch?v=w7aSybHRa6s

如果唔識捉棋對睇呢套野有冇影響
呢個解釋係堅? 定係腦補 冇好認真睇佢啲魔法劇情
搞撚錯呀
Christina係悲劇
但睇果下個flashback又真係ruby偷野比佢見到
之後搞成咁
Servant Season 2 arrives January 15 on Apple TV+
https://www.youtube.com/watch?v=rF0xzy0IhDc
What
咁快有S2
堅架

同埋我唔理背後啲黑人平權嘅涵義啦
本書原來就唔屬於christina個家族同埋tic阿婆
根本tic佢哋就冇道理霸住本書
識欣賞anya就得
淨係識捉飛行棋
apple tv+ 淨係睇左mythic quest
i will bury you with your golden arm

又諗起v bb
呢套黑馬嚟
女主角幾有潛質
sketch show嚟?
留名搭單問下V佢開工未
波叔2已出
呢套易拍成日留喺間屋 人又少
totally agger
如果tic開頭唔係懶勁say no就唔會咁
所以覺得d劇情真係由鳩佢up
有排啦
tic扮咩型姐柒頭皮
christina bb都冇話唔將本書開心share
佢仲幫咗佢哋咁多次 又真關心ruby
真正共融唔係互相合作咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞