美劇集中討論區(47) Queen’s Gambit | Undoing | The Crown S4 | HDM S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

張gif好有喜感
我諗法庭戲應該唔會好差ge, 上次BLL最尾nicole同meryl個場法庭戲都好精彩

我諗兇手應該唔會係nicole或者hugh, 分分鐘係個細路或者其中一個家長
呢套真係紅嘅
‘The Baby-Sitters Club’ Renewed For Season 2 By Netflix

Narcos: Mexico’ Renewed For Season 3 By Netflix With New Showrunner; Diego Luna Not Returning
冇人夠我慢
棋后而家先睇咗ep1
WRWWR睇到ep6越嚟越鍾意F&C
Third Day而家先睇咗一集黑妹
Cocksucker
Bill Camp印象最深都係The Night Of同埋Leftovers 同Matt與神對話
wrwwr慢過你
我都未開新一集成個半鐘一集
呢排又忙搞其他野 應該會慢慢睇
一集真係好長
成日睇睇下就會去咗做其他野
但其實每集都好好睇
真係見到你講我先發現ep7係個半鐘
星期二已經睇左 好睇到都唔覺多左半粒鐘
睇埋下星期就冇啦
我都忍唔住開左嚟睇
一睇原來睇左成一粒鐘
呢集真係幾好睇 啲情緒累積得好好
呢個組合唔錯

Dakota Johnson & Riley Keough To Topline Limited Series ‘Cult Following’ In Works At Platform One
https://deadline.com/2020/10/dakota-johnson-riley-keough-star-cult-following-limited-series-platform-one-1234605670/amp/

The Crown Season 4 | Official Trailer | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=OiXEpminPms
見到都覺得嘈
巴打真心咗
個女人係咪特登想陷害nicole喺𨋢咀佢 有哂片錄低
我都覺得一定唔會係佢老公咁明顯
EP7差唔多成套戲咁長
今集都幾dark下
兩個都好J
唔知到時會係咩台播
仲有兩個星期
有排都未到50
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞