美劇集中討論區(47) Queen’s Gambit | Undoing | The Crown S4 | HDM S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
女同事yasmin會記得佢個名
期待佢係咪會sheshe
juleslexi
‘Space Force’ Renewed For Season 2 By Netflix
原來有d taste咁喎肥xx
鍾意maroon 5 版lost stars果d

最正係醉酒佬版a step you can't take back
如果做運動+煮飯食我都係
嗌外賣就可以睇3-4個鐘
不過通常走去睇youtube,reddit用晒d時間
最後得返1個鐘睇
dang,we got life tmr!
d伙食ok嗎
我果陣得粥餐食
餐餐個名唔同
但食落無分別
出返黎即刻去食咖哩魚蛋,小丸子
無乜戲想睇
劇都係
睇左the nice guys?
我諗住翻兜emily in paris->queen's gambit->community->breaking bad
戲都有既

偷影咁痴漢
呢條八婆之前係pantry斟水飲
我企係門口等,佢一轉身就鳩叫
跟住成壺水潑埋黎
好彩我閃得快
都唔知條友係咪有咩障礙
the last kingdom
套戲唔錯,但D歌我唔記得晒
once 仲好
我睇左果個john wilson
你好鍾意E3咩
曼德拉效應
冇嗌過佢D野食
屋企人帶野食黎比我
果度想食咩都可以嗌 冇定

出返黎都唔知有咩可以戒
除左海鮮 牛 辣野 菇類唔食之外
睇左喇
以前懶得返睇果堆戲依家都冇撚哂
好多垃圾戲 呢期啲戲仲衰過之前
emily都要rewatch 仲要呢兩套
你中毒太深
rom con情節
溝左佢
要金/紅髮先得
黑髮望落好似我1個中女同事
諗起都
我都有個同事同lily collins一樣樣
pic or it didn't happen
偷影咁痴漢
呢條八婆之前係pantry斟水飲
我企係門口等,佢一轉身就鳩叫
跟住成壺水潑埋黎
好彩我閃得快
都唔知條友係咪有咩障礙
rom com情節
溝左佢
都唔係netflix親生
once淨係記得一首
sing street有幾首都ok洗腦
覺得套野好得意
搞到睇完想追返nathan for you
但好似太耐冇seed
Servant — Season 2 Official Teaser | Apple TV+
January 15th
https://www.youtube.com/watch?v=-up9jmuaCRY
睇埋3集a teacher
耐冇見kate mara依家睇返佢又幾
幾正
有咁嘅miss一定會好專心上堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞