美劇集中討論區(47) Queen’s Gambit | Undoing | The Crown S4 | HDM S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

好cute佢好多表情都好正
劇入面完全係best fd feel
我以為你confirm佢地小說有感情線tim
我走囉
我無睇過小說呀,但單憑選角,兩個無乜情侶chemistry
終於追完Mr robot
正到
I can't let go
有冇人睇amazon既utopia
零負評 Netflix 神劇《后翼棄兵》:唇膏、髮型也暗示劇情?揭開復古妝容的 5 大秘密!
https://hk.style.yahoo.com/%E9%9B%B6%E8%B2%A0%E8%A9%95-netflix-%E7%A5%9E%E5%8A%87-%E5%90%8E%E7%BF%BC%E6%A3%84%E5%85%B5-%E5%94%87%E8%86%8F-064244223.html
套嘢風格好獨特,ending又冇爛尾
D畫面靚到
當大家以為劇本玩大咗嘅時候,結局竟然包得返哂
仲要故事入面所有大事係真係有發生過,而唔喺一句主角FF就解釋哂
The Undoing第二集都幾爆
成集都好intense
其實多唔多人認得Harry 係達力表哥from Harry Potter
成集好似nicole kidman個人表演, 好多大頭close up
我認唔到
妝髮都好搶鏡
Anya係呢套嘅美貌簡直係高峰
睇咗咁多the Queen's Gambit Anya嘅大頭
轉睇Nicole Kidman會唔會頂唔順
Anya本身個樣有啲抽象,但依套劇個妝,髮型同衣著真係令到佢好有魅力,又成日大頭,成套劇真係俾佢吸引住
剩係知佢好大
佢對眼好似冇之前咁闊
雖然童顏但而家明顯成熟咗
但佢面部肌肉唔係幾郁到
個驚訝樣都唔係好驚訝

Btw佢心理狀況好似幾不穩
好大對眼
其他唔覺大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞