美劇集中討論區(47) Queen’s Gambit | Undoing | The Crown S4 | HDM S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
thanks白金好靚
btw超級崇拜瑟夏羅南(Saoirse Ronan)
https://twitter.com/archivesaoirse/status/1316786413254344704
佢好似好多project排緊隊
不過佢話全部都會拍哂 好似係
fraser如果係女仔應該成件癲婆咁又成日飲酒
一時又少女mode
wallpaper
古裝版gossip girl咁
Emma好睇
係同男主角無咩火花

我覺得佢做得到驕縱既性格
之前舊版個套就太善良,無驕縱感
係囉 我都覺得感情戲黎得好突然
呢套係唔係完全跟原著?有無機會Netflix自己作落去做Season2?
冇睇書唔知跟幾多
但limited series一般都冇season two
佢而家已經係痴線婆啦
應該個男豬一路有好感不過唔出
但跳舞定情個轉折幾好,睇得出大家個下關係轉左
睇完都覺
但呢套野都幾正確啊,d 黑人多到

呢套伏d 定第時gossip girl reboot 伏d
其實原本gossip girl都冇咩內涵㗎啦 靠幾個角色啲人氣頂住 呢種青春偶像劇十年後reboot真係完全唔睇好
兩個主角都有興趣 但係睇trailer佢地做情侶就冇咩feel
反而Netflix套新嘅瑞典劇love and anarchy有啲興趣 都係姐姐襯後生仔
睇埋wrwwr finale啦 最尾Fraser同Cate竟然係咁樣
等人睇完討論
啊 尋晚睇唔哂今晚返去繼續
睇到concert唱last song就停左
‘Castle Rock’ Canceled After Two Seasons at Hulu
但細路果陣都好好睇
同校工捉棋
HDM同the crown好似差唔多日子播
V: i'm joking.gif
收到
btw睇過the witch未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞