召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(78)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
想問你停車個極力子 係快踩一腳到底 定慢踩一腳到底?岩岩上網睇又話慢踩一腳無哩個標前問題
其實有冇人知道黃紙no.開頭嗰兩個英文字係咩意思?

我唔記得喺邊度睇過 話係代表之前考邊個試場
但係我上上次考天光道肥咗個no.係EF
今次肥樂活道張黃紙又係EF喎

下次再重考
阿蛇會唔會以為我係第一次考港島
所以唔俾我行東院道 要我再行樂活道
快踩一腳到底啊 我記得斜路慢踩嘅好似會仲溜得快
仆街 咁多版本 睇youtube 啲香港路試片又唔似外國咁影埋腳製住 好難睇
今日棍van丙部肥咗請問依家係咪冇快期?
已經等3星期都冇
想問下筆試同乙部合格成績可以keep幾耐?肥咗兩次諗緊好冇唔考住
今日忠義街細圈竟然得一架死車
私家車依家丙部快期係唔係都要排好耐
仲耐過合併
keep一世
考生若只於駕駛測驗中取得部份合格,該部份合格成績將會永久保留。例如:考生若於私家上合併試中,只取得乙部合格,該乙部試的成績將可永久保留,考生可於任何時間到牌照事務處申請重考私家車丙部試。
筆試合格左以後考咩車都唔使再考

乙部或丙部合格就keep終身
有冇ching知而家運輸處walk in開返未?
咁正 幾點嘅事? 下星期都咁就正
點解呢度咁多人好似踎左幾個月咁既?政府晨早講左所有部門回復正常辦公啦……
Thx巴打
2點幾
我啱啱睇咗運輸處個最新消息同counter有關嘅佢8月27號就冇update過,所以先黎問下有冇人知
唔該晒ching
極力子快踩慢放
當然踩左極力子你就要做啱相應既野
腳制慢慢踩收慢先停唔會chok喎
驚停唔切咪早d用腳制印下放下收慢先停
停早少少有安全距離唔會肥
我朝早 有無得打去清死車 1823?
唔上無得考試架啵
我裝左個 APP, TELL ME @ 1823 . 報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞